1. Home
  2. Actualitat
  3. S’inicia la comercialització de l’Audi SQ7
S’inicia la comercialització de l’Audi SQ7

S’inicia la comercialització de l’Audi SQ7

0
0
Foto: Audi
Foto: Audi

Les primeres unitats del nou Audi SQ7 arribaran al mercat a finals de l’estiu de 2016. Amb una potència de 435 CV (320 kW) i un par màxim de 900 Nm, l’Audi SQ7 accelera de 0 a 100 km / h en 4,8 segons, i el seu consum mitjà és de 7,2 litres de combustible cada 100 km, equivalent a unes emissions de CO2 de 189 g / km. Els clients europeus poden realitzar comandes del nou SUV des d’aquest mes de maig i el seu preu és de 110.970 euros.

El motor V8 4.0 TDI del nou Audi SQ7 s’ha redissenyat des de zero. Segons l’empresa alemanya, combina el millor rendiment de la seva categoria amb un baix consum de combustible i, per tant, garanteix unes qualitats dinàmiques superiors. Un compressor accionat electrònicament fa la seva aparició per primera vegada en un vehicle de producció. Aquest dispositiu complementa el funcionament dels dos turbocompressors del motor del nou SUV, especialment a baixes revolucions, assegurant una resposta àgil i dinàmica. El resultat és un comportament dinàmic sense lag en l’actuació dels turbocompressors.

Primer vehicle amb un sistema de més potència

L’energia per al funcionament de l’EPC, que té una potència màxima de 7 kW, és subministrada per un subsistema elèctric de 48 volts. L’Audi SQ7 és el primer vehicle de la marca dels quatre cèrcols que incorpora un sistema elèctric de potència més gran. Juntament amb l’EPC, aquesta solució tècnica també és responsable del funcionament del sistema electromecànic antibalanceig o eAWS. Per complir amb els requisits d’alta potència i amb les necessitats d’energia, s’utilitza una bateria addicional de ions de liti de 48 volts l’energia nominal és de 470 Wh, situada sota el maleter per al subsistema elèctric. La seva potència de sortida és de 13 kW, i un convertidor DC / DC connecta els subsistemes elèctrics de 12 i de 48 volts.

El sistema electromecànic anitbalanceig o eAWS és també una nova solució tècnica en aquesta categoria, i afavoreix el comportament esportiu al reduir la inclinació de la carrosseria en els revolts, reduint la tendència al subviratge. Això permet una  acceleració  lateral més gran i per tant, un pas per corba més ràpid.

Al mercat espanyol el nou Audi SQ7 valdrà 110.970 euros

El preu de l’Audi SQ7 per al mercat espanyol és de 110.970 euros, incloent de sèrie elements que són opcionals en la resta de la gamma Q7 com els fars LED, suspensió pneumàtica adaptativa amb ajustos específics S, volant esportiu multifunció de tres braços amb lleves per el canvi de marxes, dipòsit de combustible de major capacitat (85 litres), sistema d’alarma antirobatori, seients esportius entapissats en Alcantara i cuir amb ajustos elèctrics, llandes d’aliatge de 20 polzades, para-xocs específics esportius i motllures a les portes, insercions decoratives en alumini raspallat / fibra de carboni i el sistema MMI Navegació amb MMI allintouch amb els serveis de connectivitat i infotainment Audi connect, Audi connect Safety & Service i Audi Smartphone interfície, entre d’altres.

Com a opcions, Audi també ofereix per al SQ7 un paquet dinàmic opcional que comprèn tres mòduls tecnològics: el diferencial esportiu del darrere, la direcció a les quatre rodes (eix posterior direccional) i el nou sistema electromecànic antibalanceig de la carrosseria o eAWS.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *