1. Home
  2. Actualitat
  3. Sisena generació del Volkswagen T6
Sisena generació del Volkswagen T6

Sisena generació del Volkswagen T6

0
1

El Volkswagen T6 destaca pel seu nou disseny exterior i interior, per la introducció dels nous motors EU6 i per l’evident salt tecnològic.

T6

A l’exterior, el  T6 presenta un nou frontal totalment redissenyat mentre que la part posterior incrementa la sensació de robustesa d’aquest vehicle per l’efecte de la motllura horitzontal.  L’interior és completament nou. El quadre de comandaments destaca per una estructura modular clara i sòbria.

La nova gamma del Volkswagen T6 arriba amb sis motors altament eficients. Es tracta dels quatre nous propulsors dièsel 2.0 TDI, que tenen una potència de 84, 102, 150 i 204 CV respectivament, i dos 2.0 TSI de gasolina, que entreguen 150 i 204 CV de potència. Aquests motors es poden complementar amb caixes de canvis manuals de cinc i sis velocitats, o amb el canvi automàtic de doble embragatge DSG. Els propulsors de 150 i 204 CV es podran combinar addicionalment amb la tracció 4MOTION.

El salt tecnològic s’evidencia amb la implementació de múltiples sistemes d’ajuda a la conducció com el Front Assist, l’Adaptative Cruise Control (ACC) amb funció de frenada d’emergència, el Light Assist, el sistema de detecció de fatiga i la càmera de marxa enrere (Rear View), entre altres.

I, pel que fa a sistemes de infoentreteniment, destaquen la pantalla de 6,33 polzades, que opera mitjançant un sensor de proximitat, i tres nous sistemes de ràdio i de ràdio-navegació.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *