1. Home
  2. Cotxes
  3. Skoda anuncia els motors del Fabia Combi
Skoda anuncia els motors del Fabia Combi

Skoda anuncia els motors del Fabia Combi

0
0

Skoda ha anunciat els motors que equiparà el Fabia Combi que serà presentat juntament amb el Fabia al Saló de l’Automòbil de París.

Fabia Combi

El Fabia i el Fabia Combi tenen unes proporcions equilibrades, són 90 mm. més amples i 31 mm. més llargs que els seus predecessors. El maleter té una capacitat de 330 litres, la més gran del seu segment.

El nou Skoda Fabia mostra com el llenguatge de disseny de la marca és ara més expressiu. Per primera vegada, els dissenyadors de Skoda han adaptat elements de disseny del prototip ‘VisionC’ a la producció en sèrie. Alhora, també es poden apreciar elements de Skoda Motorsport.

Quan el Fabia Combi surti al mercat, a principis de 2015, es podrà escollir entre tres motors de gasolina i tres dièsels, tots ells amb Start – Stop i el sistema de recuperació d’energia de frenada. El propulsors de gasolina tindran una potència d’ entre 75 CV i 110 CV mentre que els dièsels aniran dels 75 CV als 105 CV.   Tots els motors podran anar associats a una caixa de canvis manual o DSG automàtica. Per altra banda, el Skoda Fabia sortirà a la venda a principis de novembre.

El nou Skoda compta amb sistemes de seguretat i confort com el Front Assistant amb Funció City Emergency Braking integrat, que per primera vegada s’incorpora al Fabia, o el Sistema de Fre Multicol·lisió. També per primera vegada, el nou Fabia permet que els smartphones s’associïn fàcilment al vehicle a través de la tecnologia MirrorLink.

Skoda ha avançat que per al proper any estrenarà el Fabia GreenLine, un vehicle equipat amb el motor 1.4 TDI de 75 CV que tindrà un consum de 3,1 l / 100 km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *