1. Home
  2. Actualitat
  3. Skoda mostra el disseny base dels seus futurs SUV
Skoda mostra el disseny base dels seus futurs SUV

Skoda mostra el disseny base dels seus futurs SUV

0
0

Skoda mostrarà el seu nou llenguatge de disseny en el segment SUV al Saló de l’Automòbil de Ginebra. El prototip, anomenat VisionS, deixa entreveure els primers indicis de la imatge dels futur SUV de Skoda.

El nou VisionS (Foto: Skoda)
El nou VisionS (Foto: Skoda)

El disseny representa un equilibri entre estètica, potència i funcionalitat. El prototip crea una imatge poderosa a la carretera. A dins, la marca ha recreat el seu clàssic interior espaiós que ofereix espai per a sis viatgers.

Disseny exterior clar i precís

En disseny exterior, tots els extrems i línies estan definits amb claredat, precisió i forma marcada, i els elements cristal·lins de disseny accentuen l’exterior.

El capó compta amb ús del plàstic, amb contorns que flueixen cap al logotip de la marca. L’àmplia reixa i les 4 llums LED d’alta precisió caracteritzen la part davantera del prototip, emfatitzant el caràcter SUV del vehicle. El logo i les tires verticals de la graella es caracteritzen per elements cristal·lins; un tribut de la marca a l’art txec del disseny de vidre.

La part posterior del Skoda Visions s’ha dissenyat de manera escultural. Un marcat difusor inserit voreja els grans tubs d’escapament, donant a aquest gran SUV una posició visualment potent a la carretera.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *