1. Home
  2. Actualitat
  3. Skoda repeteix com a patrocinador de La Vuelta
Skoda repeteix com a patrocinador de La Vuelta

Skoda repeteix com a patrocinador de La Vuelta

0
0
Skoda, patrocinador de La Vuelta
Skoda, patrocinador de La Vuelta

Skoda serà novament un dels protagonistes de La Vuelta Ciclista a Espanya, que en el seu 71ª edició torna a comptar amb la marca com a Vehicle Oficial per sisè any consecutiu. Aquest any, la prova ciclista espanyola començarà el 20 d’agost a Ourense, on es disputarà una contrarellotge per equips amb inici al Balneari de Laias Caldaria, i finalitzarà el 11 de setembre a Madrid.

La flota de Škoda per a la Volta Ciclista a Espanya estarà formada per 80 vehicles, amb una presència majoritària del Superb, incloent el famós cotxe vermell del Director de Cursa que cada dia encapçala l’etapa.

La marca també proporcionarà unitats de l’Octavia, tant en la versió berlina com Combi, i del Yeti. Tots ells proporcionaran la fiabilitat i les prestacions que requereix la mobilitat d’una gran prova esportiva com aquesta, que recorre centenars de quilòmetres cada día.

Patrocinador del mallot de la regularitat

Tal com va passar l’any passat per primer cop, la marca txeca serà de nou el patrocinador del Mallot Verd de la regularitat, de manera que cada dia vestirà el corredor que ocupi la primera posició de la classificació per punts, atorgats segons la posició final en cadascuna de les etapes i també en els passos per cada esprint especial.

Aquest any, la Volta a Espanya té un recorregut total de 3.277,3 quilòmetres repartits en 21 etapes, 7 d’elles en pla, 12 de mitjana i alta muntanya i 2 en contra (una per equips i una altra individual). Durant aquestes tres setmanes, els ciclistes pujaran un total de 51puertos de muntanya i passaran per set comunitats autònomes espanyoles, amb una breu incursió als Pirineus francesos.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *