1. Home
  2. Actualitat
  3. Skoda revela les primeres imatges de l’interior del Scala
Skoda revela les primeres imatges de l’interior del Scala

Skoda revela les primeres imatges de l’interior del Scala

0
0
L'interior del Scala
L’interior del Scala

Skoda ha publicat les primeres imatges de l’interior del futur Scala. El model serà el primer de producció en lluir un nou concepte de disseny, fusionant ergonomia i atractiu emocional d’una manera que sigui característic de la marca. Els elements clau inclouen una pantalla central en posició elevada i davant el camp de visió del conductor, així com un panell d’instruments redissenyat.

El focus d’atenció del concepte interior del Scala és la pantalla; amb una mida de fins a 9,2 polzades, és la més gran en aquest segment i està perfectament situada al camp de visió del conductor i l’acompanyant. Aquesta pantalla central independent està emmarcada per una línia de disseny que repeteix els contorns del capó. Sota la pantalla, crea un recolzament ergonòmic per a la nina per operar amb facilitat la pantalla tàctil.

Usabilitat reforçada

Els controls de l’aire condicionat a la consola central i els botons per al sistema start / stop, el Selector de Mode de Conducció i el Park Assist, estan convenientment situats davant de la palanca del canvi de marxes per poder ser aconseguits amb facilitat. Les sortides d’aire laterals s’estenen fins a les portes i amplifiquen la impressió visual d’amplitud, el que s’afegeix a la generosa sensació d’espai.

Les superfícies d’escuma suau del panell d’instruments i de les portes presenten noves textures de disseny. Això emula estructures cristal·lines i defineix el futur estil de la marca.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *