1. Home
  2. Actualitat
  3. Skoda revela un esbós del nou Superb
Skoda revela un esbós del nou Superb

Skoda revela un esbós del nou Superb

0
0
Foto: Skoda
Foto: Skoda

Skoda ha revelat nous detalls del disseny i les característiques tècniques del nou Superb. El vaixell insígnia de la marca celebrarà la seva estrena al maig durant el Campionat Mundial d’Hoquei sobre Gel de la IIHF, a Bratislava

La marca txeca ha estat el principal patrocinador del Campionat Mundial des de 1993, durant 27 anys consecutius, i ara utilitzarà per primera vegada aquest escenari internacional per presentar un cotxe.

L’esbós mostra fars davanters amb formes netes i geomètriques, llums antiboira amb un contorn distintiu, així com la típica graella del radiador de la marca. Les lletres del nom de la companyia a la part posterior, en substitució del logotip de la marca, fan el seu debut en el model.

Un model d’alta gamma amb una llarga història

La història del model com a vaixell insígnia de Skoda comença el 1934, amb la producció del cotxe original a la planta de Mladá Boleslav. A partir de 1947, la marca comença a produir el Superb com el primer model de planta de Kvasiny.

El nom es deriva del llatí Superbus, que significa excepcional, excel·lent o excel·lent. Després d’una pausa de més de 50 anys, aquestes mateixes característiques van ser heretades pel model modern, el 2001, un cotxe que ha arribat ja a la tercera generació.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *