1. Home
  2. Actualitat
  3. Solucions de futur
Solucions de futur

Solucions de futur

0
0

Després de l’aturada ocasionada pel coronavirus, que va obligar a tancar les portes dels salons automobilístics, els concept cars intenten recuperar protagonisme com a aparadors tecnològics de l’avenir

FIRMA: Pere Prat

Static photo, Colour: Stage Light

AUDI GRANDSPHERE. Equipat amb dos motors elèctrics que sumen 720 CV, proposa imaginar com serà el futur de la conducció autònoma.

CUPRA URBAN REBEL. Aquesta espectacular interpretació de carreres dissimula l’essència estètica que tindrà el futur model urbà de la filial de Seat.

HYUNDAI SEVEN. El seu climatitzador, inspirat en els avions, evita la transmissió de virus per l’aire, mentre que un sistema de llum UVC esterilitza l’habitacle.

LEXUS ROV. Dotat amb un propulsor d’hidrogen per a moure’s sense contaminar, es tracta d’una proposta conceptual destinada a gaudir de la conducció.

Mercedes-Benz VISION EQXX, Exterieur Mercedes-Benz VISION EQXX, exterior

MERCEDES-BENZ VISION EQXX. La marca alemanya pretén demostrar que la reducció de pes i l’eficiència aerodinàmica són les bases del futur elèctric.

NISSAN ARIYA SINGLE SEATER. Aquest impactant prototip oculta sota la seva carrosseria de carreres el mateix compendi motriu de sèrie que impulsa al Ariya.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *