1. Home
  2. Cotxes
  3. Soul EV, el Kia més elèctric
Soul EV, el Kia més elèctric

Soul EV, el Kia més elèctric

0
0

El nou Kia Soul EV és el primer automòbil elèctric comercialitzat per la firma coreana a escala mundial.

Kia Soul EV 2

El Soul EV exhibeix una aparença molt més fresca. Es distingeix pel seu esquema de color exterior bitò, per un sostre d’aspecte “flotant”, per les seves llandes d’aliatge de 16 polzades i pels seus llums del darrera LED. Rep un frontal diferenciat amb una graella de mida superior dotada dels ports de càrrega.

El nou Soul EV també presenta un nou interior, amb nous materials i un disseny orientat a la conducció. És el primer model de Kia equipat amb la instrumentació OLED (Led orgànic).

El Kia Soul EV equipa un motor elèctric de 81,4 kW. L’energia subministrada procedeix d’una bateria de polímers d’ions de liti de 27 kWh. El propulsor envia la seva energia a les rodes davanteres a través d’una transmissió de relació única, permetent al Soul EV progressar de 0 a 100 km/h en menys de 12 segons fins a una velocitat màxima de 145 km/h. L’autonomia és d’ aproximadament 200 quilòmetres.

Per maximitzar l’eficiència i la seva autonomia, el Soul EV gaudeix d’un sistema de frenada regenerativa que recupera l’energia despresa en les fases de retenció i frenada. El conductor podrà escollir entre tres modes de frenada regenerativa de major a menor intensitat. A més, podrà triar dos modes de conducció, ‘Drive i Brakes’, l’últim amb major aportació de frenada regenerativa.

El Kia Soul EV es carrega completament en 5 hores a través de la corrent alterna de 6,6 kW.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *