1. Home
  2. Cotxes
  3. SsangYong presenta el SUV Tivoli
SsangYong presenta el SUV Tivoli

SsangYong presenta el SUV Tivoli

0
1

Amb un disseny urbà i dinàmic, el SsangYong Tivoli és un SUV del segment B totalment nou que utilitza un xassís monocasc i es basa en la filosofia de desenvolupament de SsangYong de robustesa i disseny especial.

SsangYong TivoliPel que fa a motors, aquest vehicle es podrà escollir entre un propulsor dièsel i un de gasolina. El dièsel és el nou 1.6 e-XDi160 mentre que el gasolina és l’1.6 i-XGi160. Tots dos motors es poden combinar amb caixes de canvis manuals o automàtiques i amb tracció 4×2 o 4×4.

La seguretat dels passatgers ha estat una de les principals prioritats en aquest cotxe. Mostra d’això és que el Ssangyong Tivoli inclou 7 airbags – davanters, laterals, de cortina i de genoll per al conductor- l’ESP multifunció, la protecció activa antibolcada, l’assistent de frenada, l’ajuda d’arrencada en pendent, el sistema de frenada d’emergència, el control de pressió de pneumàtics i l’avís de cinturons de seguretat en les cinc places.

Per a aquells clients que necessitin practicitat, el Tivoli ofereix un habitacle i un maleter molt espaiosos. A més, els conductors tindran l’oportunitat d’individualitzar el cotxe ja que podran triar entre 6 colors interiors i entre 8 a la carrosseria.

Gràcies a la seva direcció assistida elèctrica intel·ligent, es pot escollir entre tres configuracions de la mateixa, normal, sport i confort.

El Tivoli amb motor de gasolina sortirà a la venda al maig i el dièsel juntament amb les versions 4×4 al juliol.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *