1. Home
  2. Presentacions
  3. SUBARU FORESTER: A l’avantguarda SUV
SUBARU FORESTER: A l’avantguarda SUV

SUBARU FORESTER: A l’avantguarda SUV

0
0
Subaru Forester
Subaru Forester

Forester és sinònim d’èxit en Subaru. Aquest model, que ja acumula gairebé 20 anys en el mercat, es renova profundament aquest 2016 per continuar sent un dels vaixells insígnies de la marca

Signatura: Albert Alsina / Fotos: Subaru

En 2016, el Forester es beneficia novament d’una important sèrie de millores centrades tant en el disseny exterior i interior, com en el confort i el comportament dinàmic del vehicle.

Subaru Forester
Subaru Forester

Complint la norma

La innovació mai s’atura a Subaru. I el Forester en particular, sempre ha d’estar a l’avantguarda. És per això que els enginyers japonesos han adaptat la gamma de motors a la normativa Euro6, millorant consums, emissions, lliurament de parell, nivell de vibracions i, fins i tot, la sonoritat. La novetat més destacable a nivell motriu és l’adopció d’un nou sistema

Subaru Forester
Subaru Forester

common rail, injectors, turbo i pistons redissenyats en la versió dièsel.

Look desenfadat

Amb l’adopció de nous perfils d’en els para-xocs i la incorporació d’una temperamental graella hexagonal, aquest Subaru mostra més presència i caràcter. Les òptiques amb forma d’ull de falcó s’assemblen a la resta de models presentats recentment per la marca amb un far de tipus projector amb tecnologia LED. Així mateix, s’ha aprofitat per dotar-lo de noves llantes bitò de 17 polzades en totes les versions i de 18 ‘en l’acabat Executive Plus.

Comportament dinàmic

En pro d’un millor dinamisme de conducció, els enginyers japonesos han revisat totes les suspensions i els elements de la direcció per fer del Forester un SUV encara més esportiu i confortable que l’anterior. Fins i tot, s’han utilitzat materials insonoritzants i vidres més gruixuts per minimitzar el soroll de rodament.

Subaru Forester
Subaru Forester

Ambient de qualitat

L’interior del Forester segueix traspuant qualitat i funcionalitat, i ara veu com se li afegeix un quadre d’instruments amb pantalla TFT LCD a color i nous dissenys i materials en els seients.

Adaptat a nous temps

L’equip de dissenyadors japonesos s’ha conjugat per millorar el tacte i la qualitat percebuda en molts sentits. I un dels més valorats és el que fa referència a les mans. I és que el volant augmenta el gruix i optimitza materials, a més de afegir-li un bon nombre de funcionalitats, per aconseguir una experiència de conducció d’allò més satisfactòria.

Ja a la venda

La gamma 2016 del Forester ja està a la venda en els concessionaris oficials de la marca amb vuit variants dièsel (des als 27.900 €) i tres de gasolina (des dels 24.900 €). L’usuari pot escollir entre els acabats ja coneguts en la gamma i amb elements opcionals molt interessants com el canvi automàtic Lineartronic o el sistema Xmode.

Mira l’article interactiu

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *