1. Home
  2. Actualitat
  3. Subaru Forester Eco Hybrid: Més Subaru que mai
Subaru Forester Eco Hybrid: Més Subaru que mai

Subaru Forester Eco Hybrid: Més Subaru que mai

0
0
Un cotxe Subaru Forester circulant per una carretera
El Subaru Forester

Subaru ha presentat la cinquena generació del Forester, que ara és ‘eco‘ i híbrid. Segons la marca el model és el més avançat tecnològicament de la seva actual gamma europea.

El sistema de Seguretat Preventiva Subaru Eyesight es complementa ara amb el nou DMS (Driver Monitoring System).

El DMS utilitza el reconeixement facial per monitoritzar la persona conductora i detectar distraccions o situacions de fatiga a al volant. En cas que hi hagi alguna d’aquestes situacions durant la conducció, el DMS emet un avís sonor. Així mateix, ajusta automàticament la posició de l’assentament, dels retrovisors exteriors, la temperatura escollida, i el contingut mostrat en el tauler d’instruments i a la pantalla multifunció. El sistema DMS pot emmagatzemar fins a 5 perfils de persona conductora diferents.

El model introdueix, a més, el Reverse Automatic Braking (RAB) que ajuda a evitar col·lisions quan es circula marxa enrere. Frena de manera automàtica el cotxe en cas necessari per evitar un accident o reduir les conseqüències del mateix.
La introducció de la tecnologia E-Boxer permet millorar la versatilitat en la conducció que permet el botó Si-Drive, ja que el sistema de propulsió híbrida optimitza la resposta del motor tant en mode Intelligent, on preval l’eficiència, com en manera Sport, on s’ofereix una acceleració i esportivitat al volant més grans.

El Forester Eco Hybrid creix en totes les seves dimensions

Pel que fa a la generació anterior, el nou Forester Eco Hybrid creix en totes les seves dimensions, amb una longitud de 4.625 mm (+ 15), una amplada de 1.815 mm (+ 20) i una alçada de 1.730 mm (+5). També la batalla creix en 30 mm fins als 2.670. El seu disseny presenta un aspecte més musculós i robust basat en la filosofia ‘Dynamic x Solid’.

Exterior presenta unes línies de cintura que envolten el cotxe per emfatitzar la seva alçada i fortalesa. Els seus prominents passos de roda ressalten la funcionalitat de sistema de tracció integral permanent i la seva capacitat per circular amb total seguretat dins i fora de l’asfalt.

A nivell interior ofereix més espai i capacitat de càrrega amb un ampli habitacle per a 5 passatgers o passatgeres i un compartiment de càrrega versàtil , on la compacta bateria no afecta l’espai màxim disponible tant a la cabina, que creix en totes les seves cotes, com a el maleter que augmenta la seva capacitat màxima fins als 509 litres.

Motor Boxer 2.0

Aquesta cinquena generació de l’Forester es presenta en tres nivells d’acabat: Sport Plus, Executive i Executive Plus. Tots ells compten amb un motor 2.0 atmosfèric de 4 cilindres i injecció directa de 110 kW (150 CV) i un motor elèctric de 12,3 kW de potència màxima.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *