Suzuki llança el nou servei Suzuki Connect a Europa

Aquesta nova tecnologia, desenvolupada per Suzuki, permetrà als usuaris estar connectats amb el seu vehicle en tot moment a través d’una aplicació mòbil. SUZUKI CONNECT, que estarà disponible inicialment en la gamma actual del S-CROSS, s’introduirà gradualment en altres models seleccionats de la gamma de Suzuki.

Els usuaris podran accedir a una àmplia gamma de còmodes serveis connectats, com la possibilitat de controlar i rebre notificacions sobre l’estat del seu vehicle en temps real, bloquejar i desbloquejar el vehicle de manera remota, i consultar informació com l’historial de conducció i la ubicació del seu vehicle estacionat.

Els usuaris també podran rebre informació relacionada amb el manteniment del seu vehicle o avisos d’advertiment a través de l’aplicació SUZUKI CONNECT, i en cas que es detecti un problema, la informació del diagnòstic pot compartir-se directament amb el seu concessionari Suzuki registrat, la qual cosa permet una assistència postvenda més ràpida i completa.

A mesura que els avanços tecnològics transformen la forma en què les persones interactuen amb els seus vehicles, Suzuki continuarà fent un ús ampli i eficaç de la tecnologia dels vehicles connectats per a oferir una experiència encara més còmoda i més satisfactòria als clients de Suzuki.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Bagnaia i Aleix aprofiten la caiguda de Quartararo i el mundial és més viu que mai

Bagnaia i Aleix aprofiten la caiguda de Quartararo i el mundial és més viu que mai

Motorland, Aragó

Posterior
Volkswagen presenta noves versions de l’ID. Buzz, l’Amarok, la Multivan i el Caddy

Volkswagen presenta noves versions de l’ID. Buzz, l’Amarok, la Multivan i el Caddy

La prevenda va començar a Europa el mes de maig passat i ja s’han

També et pot interessar
Total
0
Share