1. Home
  2. Motos
  3. Suzuki ofereix la V-Strom 650 ABS per 130 euros al mes
Suzuki ofereix la V-Strom 650 ABS per 130 euros al mes

Suzuki ofereix la V-Strom 650 ABS per 130 euros al mes

0
0

La Suzuki V-Strom 650 ABS, una de les motos més funcionals de la marca japonesa, es converteix també en una de les més accessibles gràcies a les excel·lents condicions de finançament. I és que ara, per només 130 euros al mes (36 mesos, T.A.E 10,90% i 2600 euros d’entrada), tots els amants de les trail poden fer-se, fins al 30 de juny de 2014, amb aquest model i amb aquestes condicions especials de finançament en qualsevol dels concessionaris oficials Suzuki.

VStrom 650 abs_4 Finançada

La moto, que en la seva última versió ha millorat notablement les seves prestacions fins a convertir-se en una ideal companya d’aventura, destaca per presentar una imatge notablement més esportiva i per incorporar una pantalla millorada que atorga al pilot un major confort en la conducció.

A més, la Suzuki V-Strom 650 ABS té el privilegi de ser el model de la seva categoria amb major capacitat de combustible, 20 litres, característica que sens dubte atorga major garantia a l’hora de realitzar escapades. Però no només, la moto és perfecta per anar de viatge; també ho és per a un ús quotidià gràcies a l’excel·lent comportament del seu motor V-Twin, al seu millorat embragatge i al tacte en el canvi.

Un dels aspecte més treballats pels enginyers ha estat la posició de pilotatge, que s’ha millorat amb una lleugera pujada del seient respecta al manillar. D’aquesta manera, s’obté una posició més dreta que facilita els moviments.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *