Suzuki presenta dos nous escúters

Suzuki llança dos nous escúters, l’Address 125 i l’Avenis 125, que estaran disponibles a Europa a l’últim trimestre de l’any. Tots dos models suposen una solució ideal per a qui busqui un escúter àgil i pràctic per al dia a dia.

Suzuki Address 125, marcada personalitat
El nou Address 125 ha estat un dels models més venuts de la classe i del qual s’han comercialitzat més de 4 milions d’unitats. Mogut per un motor monocilíndric de 124 cm3 refrigerat per aire, amb tecnologia Suzuki Eco Performance (SEP). Un propulsor que optimitza tots els aspectes de l’eficiència del motor, equilibrant al màxim l’estalvi de combustible (1,9 l/100 km cicle WMTC) i oferint un rendiment excel·lent. El disseny de l’Adress 125 està marcat per les línies cridaneres de la carrosseria, en contrast amb els seus diferents cromats que li donen un aspecte refinat. El lluminós far LED, amb llum de posició també LED en format vertical, no només ofereix una gran lluminositat, sinó que també realça el seu clàssic atractiu dotant-lo alhora d’una imatge més avantguardista. Compte amb un ampli velocímetre analògic, incorporant una pantalla digital ‘Suzuki Eco Drive’ que ajuda el conductor a moure’s amb la màxima eficiència i aconseguir consums més baixos. El seient llarg, pla i ben encoixinat, i l’espaiós espai per recolzar els peus estan dissenyats per oferir una confortable posició de conducció tant pel pilot com pel passatger. També mostra una gran funcionalitat, gràcies a un ampli espai d’emmagatzematge sota el seient que disposa d’un ganxo pràctic doble. I una guantera davantera, a la banda esquerra, amb presa USB.

Suzuki Avenis 125; àgil i esportiu
Per la seva banda, l’Avenis 125 d’aire esportiu disposa d’un lleuger xassís, que demostra una gran rigidesa. Amb una curta distància entre eixos, es desplaça de manera molt àgil i ràpida en els canvis de direcció. Com ja hem comentat, comparteix amb l’Adress el mateix motor caracteritzat per la bona resposta a baix i mig règim, amb un elevat parell màxim i un contingut consum. Estèticament destaca per la seva agressiva imatge, els trets dinàmics dels quals es veuen accentuats pel turó en forma de falca i el silenciador en posició elevada. Crida l’atenció també els fars LED avançats a la part inferior de l’escut, els pilots del darrere també LED i la pintura bicolor de la carrosseria. Una altra característica destacable és el panell d’instruments completament digital amb pantalla LCD per a una lectura clara i intuïtiva. Aquesta compta amb l’indicador Suzuki Eco Drive, que s’il·lumina quan es condueix de forma eficient per ajudar el conductor a reduir el consum. Per a la comoditat del conductor, aquest model compta amb exclusius i pràctics compartiments davanters. Al que s’uneix, com a l’Adress 125, un ampli buit sota el seient amb doble ganxo, guantera davantera a la part esquerra i presa de corrent USB.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Fornells Motor, amb els Tucson a punt pel Festival de Cap Roig

Fornells Motor, amb els Tucson a punt pel Festival de Cap Roig

Un certamen musical estiuenc amb un llistat interminable de primeres espases del

Posterior
SEAT Tarraco FR4: Un SUV de 7 places amb vestit esportiu

SEAT Tarraco FR4: Un SUV de 7 places amb vestit esportiu

El seu disseny dinàmic i desafiant no xoca per res amb la seva distinció i

També et pot interessar
Total
0
Share