Suzuki presenta la nova V-STROM 800 TECH, la trail que assegura llibertat, aventures i diversió

Les evolucions aporten una cilindrada mitja més tourer

El mateix any de la irrupció de la V-STROM 800 DE, Suzuki presenta la nova V-STROM 800 TECH, una trail amb una cilindrada mitjana molt més tourer. “Està concebuda perquè les aventures no tinguin final i amb les màximes dosis de confort i diversió”. També, d’aquesta nova evolució en destaquen l’aspecte de la llibertat, ja que és una moto perfecta per a qualsevol carretera.

La moto s’afina per dins i per fora per optimitzar la comoditat, i ser apte en viatges quotidians, com anar a la feina, o gaudir en viatges de llarga durada i velocitats més altes. Bàsicament, la Suzuki V-STROM 800 TECH és molt versàtil, i apte per anar per la ciutat, autopista, vies menys transitades, pistes i camins, assolint les expectatives de tots els seus usuaris. D’aquí el lema “unint camins”, ja que satsifà els desitjos de qui busqui prestacions avançades i el millor equilibri entre confort, resposta i maniobrabilitat.

A més, la reducció de l’alçada lliure a terra, l’ampliació del parabrisa i l’opció de variar-ne l’alçada, el redisseny del seient i el manillar per assolir una millor experiència, la millora del portaequipatge amb barres d’adherència, la il·luminació LED i un panell d’instruments multifunció LCD en color, fan un pas enllà més que les seves predecessores. Destaca també en l’apartat electrònic, amb els avançats sistemes d’assistència de la marca. El Selector de Maneres de Conducció de Suzuki, el Sistema de Control de Tracció, el Sistema de Canvi Ràpid, un ABS amb dos modes i el Sistema d’Acceleració Electrònica Ride-by-Wire.

La versatilitat de la V-STROM 800 TECH la converteixen en el desig de molts clients que estaven esperant unes evolucions d’aquest caire. Ja està disponible en els concessionaris Suzuki per 10.699 €.

Text: Roger Amores / Fotos: Suzuki

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Comença la 17a edició de FiraVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

Comença la 17a edició de FiraVO, la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres

El Recinte Firal de Figueres acull l'exposició els dies 6,7 i 8 d'octubre

Posterior
OFICIAL: Pedro Acosta ocuparà la plaça de Pol Espargaró a MotoGP

OFICIAL: Pedro Acosta ocuparà la plaça de Pol Espargaró a MotoGP

El granollerí continuarà vinculat al projecte ajudant als joves talents

També et pot interessar
Total
0
Share