1. Home
  2. Presentacions
  3. SYM HD 300 City Cruiser de bandera
SYM HD 300 City Cruiser de bandera

SYM HD 300 City Cruiser de bandera

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Joan Carles Orengo – Félix Romero

Disseny, comoditat i fiabilitat van ser part dels valors que van llançar a la fama a la SYM HD300. No obstant això, el temps ha passat i ara necessitava un actualització que ha arribat amb aquesta generació de la ‘City Cruiser‘, un model per anar per la ciutat en el dia a dia i poder realitzar desplaçament de curta i mitja distància amb totes les garanties.

El SYM HD300 arriba carregat de bons arguments com un buit sota el seient de 38 litres, 8 litres més que la versió anterior, i permet guardar un casc integral i algun element més com una motxilla. La guantera disposa de presa de corrent per carregar el mòbil o alimentar un navegador mentre que el ganxo situat després l’escut permet subjectar una bossa.

El motor de 300cc arriba derivat del Cruisym 300 i disposa d’un potència de 27 CV pels 174 quilos en ordre de marxa. La frenada es confia a un disc davanter de 285 mm i un altre darrere de 260 mm assistits per ABS. En una primera presa de contacte el nou SYM HD300 va deixar palès un dinamisme impecable transmetent unes sensacions més properes a una moto que a un escúter.

Un únic però

L’únic ‘però’ és l’absència d’una plataforma plana encara que l’estructura de xassís triada reverteix en un millor dinamisme. El SYM HD300 està disponible en color blanc, gris mat i negre mat a un preu de 5.099 euros però la campanya de llançament el situa en uns atractius 4.499 euros amb l’assegurança gratuïta un any i cinc anys de garantia.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *