1. Home
  2. Motos
  3. SYM presenta les seves novetats a Colònia
SYM presenta les seves novetats a Colònia

SYM presenta les seves novetats a Colònia

0
0

SYM ha presentat al Saló Internacional de la Moto de Colònia, l’ex4U, el Joymax Sport 125 ABS (Foto) i el Wolf 300 Clàssic / Café Racer.

SYM Joymax Sport

El SYM ex4U és un cotxe elèctric. La seva motorització es basa en l’ús d’una bateria d’ions de liti. L’ex4U és capaç de portar a dos adults o bé un adult i dos nens. A més, la part del darrera es pot convertir en espai de càrrega canviant la posició dels seients. Des de l’exterior, el concepte del SYM ex4U està especialment ben resolt. Amb unes dimensions una mica més grans que una motocicleta fan que aquest utilitari sigui un cotxe idoni per circular a la ciutat. La maniobra d’aparcament es veu facilitada pel disseny “Wing Door” de les seves dues portes.

El SYM Joymax Sport 125 ABS és la versió esportiva del SYM Joymax. S’ha millorat el procés constructius i els seus nous components fan que el motor tingui un rendiment superior, de 15 CV. Aquestes millores deriven en una reducció del consum de combustible. El SYM Joymax Sport inclou el sistema “Stop & Start” i, pel que fa a seguretat, s’inclouen components de màxima qualitat com el sistema antibloqueig de frenada Bosch M9. Estèticament, el SYM Joymax Sport accentua el seu aspecte esportiu  gràcies a la seva cúpula frontal retallada y fumada de color negre, la supressió del respatller del passatger, les llandes negres amb banda lateral vermella i la inscripció “Sport”, remarcada sobre el respatller del seient de conductor.

La nova saga Wolf es desdobla en dues versions, 300 Classic   i Café Racer 300.  Les seves característiques s’atenen fidelment als cànons de totes les clàssiques, xassís d’acer de doble cunya i triangulació posterior, doble amortidor cromat posterior, forquilla davantera d’eix centrat, doble fre de disc i un prominent dipòsit de combustible amb capacitat de 15 litres. El seu motor monocilíndric està refrigerat per aigua. La seva potència màxima és de 27,46 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *