1. Home
  2. Actualitat
  3. SYM Symphony 125 ST: Un pas cap endavant.
SYM Symphony 125 ST: Un pas cap endavant.

SYM Symphony 125 ST: Un pas cap endavant.

0
0

El renovat Symphony 125 ST es postula com la nova referència entre els escúters econòmics de roda alta. Si voleu saber per què, tot seguit us ho expliquem.

SYM_Symphony_ST_ambiente_6

Text: Anna Ridaura | Fotos: Motos Bordoy

Un pas cap endavant. Això és el que ha fet SYM, marca importada a la Península per Motos Bordoy, amb la profunda renovació que ha dut a terme en el Symphony 125 ST i que el situa dins el mercat com el millor escúter econòmic de roda alta. N’hi ha prou amb fixar-nos en les fotos per constatar la feina feta en el disseny i l’equipament. I una vegada el tenim al davant també criden l’atenció els acabats perquè al cap i a la fi es tracta d’un escúter que té un preu de promoció de llançament de 2.199 euros.

A més de pel seu estil elegant, el Symphony 125 ST destaca per les proporcions. I és que és una mica més gran del que és habitual en aquesta categoria. El mateix succeeix amb l’equipament. Llums de LED, quadre d’instruments digital, obertura del seient des del contacte, presa de corrent USB i estreps del passatger abatibles són una mostra de com arriba a ser complet el nou ST.

SYM_Symphony_ST_bronceLa mecànica és prou coneguda però ha estat actualitzada al màxim. Estem parlant d’un propulsor de quatre temps amb dues vàlvules i refrigerat per aire, el consum del qual no anirà més enllà dels 3 litres cada 100 quilòmetres i capaç de fer arribar aquest escúter a pràcticament 100 km/hora. A més, compta amb un pedal d’engegada auxiliar per si alguna vegada falla la bateria o el motor d’arrancada.

El SYM Symphony 125 ST estrena xassís i destaca per les seves folgades dimensions. La qualitat de l’equipament també es fa patent en els seus frens de disc a cada eix. El diàmetre del disc davanter, més propi de motos de cilindrades superiors, és de 260 mil·límetres, per 240 mm en el cas del posterior.

També hem de mencionar que porta llantes de 16 polzades, si bé encara és més interessant saber que sota el seient hi podem desar un cas integral. Disposa d’una guantera amb clau, on hi ha la presa de corrent USB i un enganxall per subjectar bosses, ja que la seva plataforma plana millora la capacitat de càrrega. El nou SYM Symphony 125 ST ja està a la venda per un preu de 2.699 euros, si bé l’oferta de llançament és de 2.199 euros. I els colors disponibles són blanc, marró, ocre i negre. I ara ve la pregunta, amb quin us quedeu?

Fitxa tècnica

Motor:                                                Monocilíndric, 2 vàlvules.

Cilindrada:                             124,6 cc.

Refrigeració:                         Aire.

Canvi:                                    Automàtic.

Potència màxima:                      No facilitada.

Suspensió davantera:             Forquilla telescòpica.

Suspensió posterior:            Dos amortidors.

Fre davanter:                         Disc de 260 mm.

Fren posterior:                  Disc de 240 mm.

Altura del seient:                        No facilitada.

Pneumàtic davanter:             110/70 16.

Pneumàtic posterior:             110/70 16.

Pes en marxa:                        119 quilos.

Capacitat dipòsit:                       7,5 litres.

Preu:                                                 2.199 euros.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *