1. Home
  2. Presentacions
  3. SYM SYMPHONY ST 200i CBS Més potent i segur
SYM SYMPHONY ST 200i CBS Més potent i segur

SYM SYMPHONY ST 200i CBS Més potent i segur

0
0

JJCO7768Signatura: Albert Alsina / Fotos: SYM, J.C. Orengo

SYM ha decidit llançar aquesta versió amb un motor més potent per brindar una millor opció als usuaris que volen sortir de l’entorn purament urbà o viuen fora d’ell

Aquest model de roda alta també destaca per la seva lleugeresa i la seguretat que brinda el sistema de frenada combinada CBS, millorant l’eficàcia en les detencions de tota mena

El propulsor és un nou monocilíndric que rendeix 12 CV a 7.500 rpm, amb un par de 12,5 Nm a 5.500 rpm i amb injecció electrònica que aconsegueix reduir el consum i els nivells contaminants.

És un motor agradable i fi de tacte, amb una polivalència notable, i que aconsegueix unes prestacions més que acceptables per a recorreguts limítrofs a la ciutat i amb una empenta considerable dins d’ella.

El Symphony ST 200i CBS també destaca pel seu equipament, on prenen protagonisme els fars LED (davant i darrere), la guantera amb presa de corrent USB, el buit de sota el seient per a un casc integral, el sòl pla, el tancament centralitzat i els estreps del darrere abatibles.

Disposa de l’extensió de garantia de 5 anys que ofereix SYM Espanya i està disponible a un preu de 2.699 euros en tres colors: blanc, negre i bronze.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *