Tall de circulació a la rotonda de la Creu de Palau de la ciutat de Girona

Road worker and traffic sign with cones. 3d rendering.

El dissabte 13 de febrer, de 8 a 20 h, s’executaran les obres de pavimentació de la rotonda de la Creu de Palau (cruïlla de l’avinguda de Lluís Pericot amb la pujada de la Creu de Palau). A causa dels treballs es tallarà la circulació de vehicles a tota la rotonda i es veuran afectats els següents carrers:

–      Pujada de la Creu de Palau fins al carrer del Riu Cardener

–      Avinguda de Lluís Pericot, des de Caldes de Montbui fins al carrer del Riu Cardener

–      Els carrers perpendiculars i annexos a aquestes dues vies també es veuran afectats amb més o menys magnitud.

Per accedir a Palau, des de Lluís Pericot, o al carrer de la Rutlla es farà a través del carrers del Marquès de Caldes de Montbui, carrer del Migdia i carrer del  Riu Cardener. Per anar des de Palau al centre de la ciutat es podrà fer pels mateixos carrers o pel carrer de la Pica d’Estats fins a l’avinguda de Lluís Pericot/Riera Bugantó.

Les parades de la Línia 1 del bus, entre els Químics i la residència d’estudiants quedaran anul·lades. En aquest tram el bus es desviarà pel carrer del Migdia i de l’Albi, i les parades coincidiran amb les de la L10.

Total
0
Shares
Comentaris 2
  1. The Simple Path to Wealth is one of my favorite finance books. Every time, I need to remember some of the wisdom of JL. Collins I open it up and his words just inspire to work hard, save, and invest into VTSAX. Quit like a Millionaire has been my favorite book that I have read in 2020. Great list of books here. Thank you. Aubrey Bidding

  2. There are certainly a lot of information like that to take into account. That is a great indicate raise. I offer the ideas above as basic motivation yet clearly there are questions like the one you bring up where one of the most important point will be operating in sincere good faith. I don?t know if finest techniques have actually emerged around points like that, but I make certain that your job is clearly identified as a fair game. Both children and also girls really feel the impact of just a moment?s pleasure, for the rest of their lives. Tuan Daponte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
OLOT MOTOR, concessionari oficial Nissan, guanya l’onzè premi Global Award, com a millor concessionari Nissan

OLOT MOTOR, concessionari oficial Nissan, guanya l’onzè premi Global Award, com a millor concessionari Nissan

Olot Motor, concessionari oficial de la marca Nissan a Olot (Girona), ha rebut

Posterior
L’Ajuntament de Girona compra dos nous minibusos per a les línies de bus urbà L7 i L11

L’Ajuntament de Girona compra dos nous minibusos per a les línies de bus urbà L7 i L11

L’Ajuntament de Girona incorporarà dos autobusos a la flota de vehicles de

També et pot interessar
Total
0
Share