Talls de circulació a la ciutat de Girona previstos per a la propera setmana

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per a la propera setmana:

– Tall de la pujada de la Mercè, del 4 de maig a les 8 h al 8 de maig a les 18 h. El motiu del tall és a causa dels treballs de reforma de la façana de l’immoble situat al número 2-4.
– Tall del carrer de la Mare de Déu de Loreto, a l’alçada del número 12, els dies 4 i 6 de maig, de 8 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres.
– Tall de la pujada de Sant Feliu, el dimarts 5 de maig, de 8 a 10 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer dels Calderers.
– Tall del carrer de la Muntanya, a l’alçada del número 2, el dimecres 6 de maig, de 8 a 11 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança.
– Tall del carrer de Santa Clara, a l’alçada del número 50, el dimecres 6 de maig, d’11 a 14 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança.

En tots els talls es garantirà l’accés als guals.

 

A partir del dilluns 4 de maig també es tallarà la circulació de vehicles al carrer de la Rutlla, entre el carrer de Sant Joan Baptista la Salle i el carrer de la Creu. El motiu del tall és a causa de l’obertura d’una rasa. Es preveu que els treballs durin fins al dissabte 8 de maig.

La circulació general de vehicles es desviarà a l’alçada del carrer de l’Ultònia cap al carrer del Carme i carrer del Migdia.

L’accés als guals es podrà fer de la següent manera:

  • Guals del carrer de la Rutlla, entre els carrers de l’Ultònia i de Tomàs de Lorenzana i guals del carrer de Tomàs de Lorenzana: accés al carrer de la Rutlla pel carrer de l’Ultònia i sortida pel carrer de Tomàs de Lorenzana.
  • Guals del carrer de la Rutlla, entre els carrers de Tomàs de Lorenzana i de Sant Joan Baptista la Salle – accés al carrer de la Rutlla pel carrer de Sant Joan Baptista la Salle, carrer de la Rutlla (s’invertirà aquest tram de la Rutlla durant les obres) i sortida pel carrer de Tomàs de Lorenzana .
  • Guals del carrer de la Rutlla, entre els carrers de Sant Joan Baptista la Salle i el carrer de la Creu: en funció de l’alçada on s’estigui treballant es podrà entrar o bé pel mateix carrer de Sant Joan Baptista la Salle o bé pels carrers de Josep Maluquer Salvador (entre la travessia de la Creu i Rutlla) o carrer de la Font del Rei on s’habilitarà el doble sentit de circulació en els dos carrers.
  • Guals del carrer de Josep Maluquer Salvador, entre travessia de la Creu i carrer de la Rutlla: accés per travessia de la Creu i sortida cap al carrer del Migdia.

Si durant les obres es produeixen modificacions per accedir als guals, l’empresa contractista ho informarà als afectats.

Font: Ajuntament de Girona
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Mitsubishi Motors produeix i distribueix protectors facials per ajudar a prevenir la propagació del Covid-19

Mitsubishi Motors produeix i distribueix protectors facials per ajudar a prevenir la propagació del Covid-19

En la seva col·laboració per prevenir la propagació de les infeccions per

Posterior
L’Spa dels cotxes

L’Spa dels cotxes

Balneari, cabines amb raigs a pressió, sauna i tractaments de tot tipus …

També et pot interessar
Total
0
Share