Talls de circulació a la ciutat de Girona

Road worker and traffic sign with cones. 3d rendering.

El diumenge 22 de novembre, de 8 a 15 h al pont de Fontajau

El proper diumenge 22 de novembre, de 8 a 15 h, es tallarà la circulació de vehicles al pont de Fontajau. El motiu del tall és a causa de la retirada d’arbres de la llera del riu Ter.

L’accés a centre ciutat s’haurà de fer pel pont de la Barca i la sortida per l’avinguda de França. El pas de vianants i bicicletes es desviarà per la passera del riu Ter que comunica la Devesa amb el Pavelló de Fontajau.

 

Del 23 de novembre al 4 de desembre al carrer d’Andreu Tuyet Santamaria

A partir del dilluns 23 de novembre i fins al divendres 4 de desembre, es tallarà la circulació de vehicles al carrer d’Andreu Tuyet Santa Maria (entre els carrers de Joaquim Botet i Sisó i de Joaquim Ruyra i Oms) i del carrer de Joaquim Ruyra i Oms (entre la plaça de la Ciutat de Figueres i el carrer d’Andreu Tuyet Santa Maria). El motiu del tall és a causa dels treballs de millora de la xarxa de sanejament. En els trams de carrer afectat s’hi permetrà l’accés als guals.

Els vehicles que vulguin accedir al carrer d’Andreu Tuyet Santa Maria des de l’avinguda de Montilivi ho podran fer fins al carrer de Joaquim Botet i Sisó o bé accedir pel carrer de Castell de Solterra. Els vehicles procedents de la part alta del carrer d’Andreu Tuyet i Santamaria se’ls desviarà cap al carrer de Joaquim Ruyra i Oms direcció al carrer d’Emili Grahit.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Figueres busca finançament per engegar el pla de rondes i descongestionar el centre

Figueres busca finançament per engegar el pla de rondes i descongestionar el centre

L’equip de govern de Figueres (ERC, PSC, Guanyem Figueres i Canviem

Posterior
Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

Puresa 100% elèctrica L’automòbil més revolucionari de Mercedes-Benz,

També et pot interessar
Total
0
Share