Talls de circulació previstos del 21 al 25 de febrer

Road worker and traffic sign with cones. 3d rendering.

Tall del carrer dels Ciutadans, el dilluns 21 de febrer, de 13 a 17 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a  l’alçada del número 22. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria.

 Tall del carrer de la Cort Reial, el dimarts 22 de febrer, de 10 a 18  h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 21. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria. De 10 a 12 h es regularà l’accés a la plaça de l’Oli per poder garantir la càrrega i descàrrega de transportistes des de la plaça del Vi.

Tall del carrer de Sant Josep, entre la plaça del Pallol i el carrer del Portal Nou, el dimarts 22 de febrer, de 13 a 17 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 15.

Tall del carrer de Bonaventura Carreras i Peralta, el dimarts 22 de febrer, de 15 a 16 h i el dimecres 23 i divendres 25 de febrer, de 14 a 18 h.  El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 4.

Tall del carrer Ciutadans, el dijous 24 de febrer, de 12 a 14 h. El motiu del tall és a causa d’una descàrrega a l’alçada del número 19. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria.

Total
1
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Anterior
Coneixes la tecnologia e-POWER de Nissan?

Coneixes la tecnologia e-POWER de Nissan?

Aquesta tecnologia ha aconseguit la fita mundial d’assolir una eficiència

Posterior
Les noves Edicions de MINI, encara més autèntiques

Les noves Edicions de MINI, encara més autèntiques

Tota la nova gamma d’edicions de MINI es començarà a llançar-se a partir

També et pot interessar
Total
1
Share