Talls de circulació previstos pels pròxims dies a Girona

Road worker and traffic sign with cones. 3d rendering.

Del 31 de gener al 5 de febrer

A continuació us informem dels talls de circulació previstos pels pròxims dies:

–      Tall de la travessia de la Creu, entre el carrer de la Creu i el carrer de Josep Maluquer Salvador, el diumenge 31 de gener, de les 8 a les 18 h. El motiu del tall és a causa del desmuntatge d’una grua torre a l’alçada del número 10-14.

–      Tall de la pujada de la Torrassa, a l’alçada del número 26, el dilluns 1 de febrer, de les 10.30 a les 19 h, i el dimecres 3 de febrer, de les 14 a les 17 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres. Els veïns que hagin d’accedir del número 1 al 33 hauran d’entrar i sortir des del carrer de Sant Daniel. Els veïns que hagin d’accedir del número 35 al 67 hauran d’entrar i sortir des de la pujada de la Barrufa i el carrer d’Ignasi Iglesias (Montjuïc).

–      Tall del carrer dels Calderers, el dilluns 1 i el dimecres 3 de febrer, de les 11 a les 19 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 10. La circulació de vehicles es desviarà per la pujada de Sant Feliu i la pujada del Rei Martí, excepte pels vehicles de més de 3.500 kg que s’hauran de desviar prèviament pel carrer de l’Argenteria.

–      Tall de la plaça de la Catedral (sobraportes), el dimarts 2 de febrer, de les 13 a les 14 h. El motiu del tall és a causa d’uns treballs de manteniment de l’enllumenat públic.

–       Tall del carrer de la Cort Reial, el divendres 5 de febrer, de les 14 a les 17 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 17. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria.

El dimarts 2 de febrer, de 9 a 15 h

El dimarts 2 de febrer, el carrer de Cristòfol Grober quedarà tallat a la circulació de vehicles, de les 9 a les 15 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 6.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
TOYOTA GR YARIS: Pura adrenalina

TOYOTA GR YARIS: Pura adrenalina

No enganyen a ningú si diem que aquest és un bombonet carregat d’adrenalina

Posterior
FORD RANGER RAPTOR: Una autèntica bèstia

FORD RANGER RAPTOR: Una autèntica bèstia

Descomunal, veritat?

També et pot interessar
Total
0
Share