1. Home
  2. Actualitat
  3. Talls de circulació previstos per a la propera setmana
Talls de circulació previstos per a la propera setmana

Talls de circulació previstos per a la propera setmana

0
0

El dilluns 13 de juliol, de 13 a 20 h

El dilluns 13 de juliol, de 13 a 20 h, es tallarà el carrer de les Ballesteries. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 19 i d’una mudança al carrer dels Calderers. La circulació es desviarà cap al carrer de l’Argenteria i la rambla de la Llibertat.

El mateix dilluns 13 de juliol, es faran tasques de manteniment de l’arbrat al carrer de Santa Eugènia, per aquest motiu hi haurà les següents afectacions a la circulació:
– De 8 a 8.30 h. El sentit de circulació cap a Salt, des del carrer del Puigmal i fins al carrer de les Agudes, tancat a la circulació. Es donarà pas alternatiu als dos sentits de la marxa pel carril lliure.
– De 10 a 13 h. Tram de Tomàs Mieres a Canonge Dorca, quedarà afectat el carril dret de circulació i quedarà lliure el carril esquerra.

Els dies 13 i 14 de juliol, de 8 a 20 h

Els dies 13 i 14 de juliol, de 8 a 20 h, es tallarà novament el carrer de Francesc Macià, a l’alçada dels números 13 i 59. El motiu del tall és a causa dels treballs de reparació de dues incidències causades als serveis de telefonia durant els treballs d’asfaltatge de la passada setmana. En aquesta ocasió, però, es garantirà l’accés als guals.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *