Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Road worker and traffic sign with cones. 3d rendering.

A continuació us informem dels talls de circulació previstos pels dies 22 i 23 de març:

–       Tall del carrer de Montbó, el dilluns 22 de març, de 9 a 17 h. El motiu del tall és a causa d’uns treballs amb un camió cistella a l’alçada del número 2. L’accés als guals s’haurà de fer des del carrer de Riera Bullidors.

–       Tall del carrer del Canigó, el dilluns 22 de març, d’11 a 15 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres al número 15.

–       Tall del carrer de Santa Clara, entre el carrer Nou i l’avinguda de Sant Francesc, el dilluns 22 de març, de 12.30 a 15.30 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança. La circulació de vehicles es desviarà cap al pont de Pedra i la plaça de Catalunya.

–       Tall del carrer de les Ballesteries, el dilluns 22 de març, de 13 a 19 h. El motiu del tall és a causa d’uns treballs amb una plataforma elevadora a l’alçada del número 16. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer de l’Argentaria i la rambla de la Llibertat.

–       Tall del carrer de l’Albereda, el dimarts 23 de març, de 14 a 19 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 3. L’accés als guals s’haurà de fer des de la plaça de Catalunya.

–       Tall del carrer de Santa Clara, entre la plaça de la Independència i el carrer de les Hortes, el dimarts 23 de març, de 15 a 17 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 45.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Una conductora s’emporta diverses pilones al carrer del Carme de Girona

Una conductora s’emporta diverses pilones al carrer del Carme de Girona

Una conductora s’ha accidentat al carrer del Carme de Girona i s’ha

Posterior
La nova estació de busos de la Bisbal d’Empordà entrarà en funcionament el 27 de març

La nova estació de busos de la Bisbal d’Empordà entrarà en funcionament el 27 de març

La Bisbal d’Empordà

També et pot interessar
Total
0
Share