1. Home
  2. Actualitat
  3. Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona
Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

0
0

Del 27 al 31 de març

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per la pròxima setmana:

– Tall de la Gran Via de Jaume I, entre l’avinguda de Ramon Folch i el carrer Nou, el dissabte 27 de març, de 10 a 16 h. El motiu del tall és a causa d’una concentració per tal de reclamar una mobilitat més sostenible. Es garantirà el pas del bus urbà.

– Tall d’un carril de circulació del carrer de Pedret, a l’alçada del número 140, el dilluns 29 de març, de 9.15 a 17.30 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres. Es regularà el pas alternatiu de vehicles.

– Tall d’un carril de circulació de la pujada de Montjuïc, a l’alçada de la Llar d’Infants, al número 1B, el dilluns 29 de març, de 9.15 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’uns treballs de tala d’arbrat. Es regularà el pas alternatiu de vehicles.

– Tall del carrer de Silvestre Santaló, del dilluns 29 de març al divendres 2 d’abril. El motiu del tall és a causa dels treballs de tala d’arbres.

– Tall del carrer de Juli Garreta, entre el carrer de Pare Claret i el carrer de Tomàs de Lorenzana, el dilluns 29 de març, d’11 a 13 h. El motiu del tall és a causa dels treballs de manteniment de l’enllumenat públic. Es regularà l’accés als guals.

– Tall del carrer de la Barca, el dilluns 29 de març, de 14 a 16 h. El motiu del tall és a causa d’uns treballs a l’alçada del número 25. Es regularà l’accés als guals.

– Tall del carrer dels Ciutadans, el dilluns 29 de març, de 14 a 16 h. El motiu del tall és a causa d’una descàrrega de material a l’alçada del número 19. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat.

– Tall del carrer dels Calderers, el dimecres 31 de març, d’11 a 19 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres. La circulació de vehicles es desviarà per la pujada de Sant Feliu i la pujada del Rei Martí, excepte pels vehicles de més de 3.500kg que es desviaran cap al carrer de l’Argenteria.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *