Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Road worker and traffic sign with cones. 3d rendering.

Del 3 al 6 de maig

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per la pròxima setmana:

Tall del carrer del Canigó, el dilluns 3 de maig, de 9 a 15 h. El motiu del tall és  a causa d’unes obres a l’alçada del número 7. No es permetrà l’accés als guals durant els treballs.

Tall de la pujada de Sant Feliu, el dilluns 3 de maig, de 8 a 9 h. El motiu del tall és a causa de la descàrrega de material a l’alçada del número 8. L’accés a la plaça de la Catedral s’haurà de fer per la pujada del Rei Martí.

Tall del carrer dels Calderers, el dimarts 4 de maig, de 14 a 18 h. El motiu del tall és a causa de la descàrrega de material a l’alçada del número 10. La circulació de vehicles es desviarà cap a la pujada de Sant Feliu.

Tall del carrer de la Barca, el dimarts 4 de maig, de 9 a 12 h. El motiu del tall és a causa d’un rodatge. Es permetrà l’entrada i sortida de vehicles dels guals afectats.

Tall del carrer de Tomàs de Lorenzana, entre el carrer de Joan Maragall i el carrer  de Juli Garreta, el dimecres 5 de maig, de 9.30 a 11.30 h. El motiu del tall és a causa de la descàrrega de material a l’alçada del número 41. Es permetrà l’entrada i sortida de vehicles dels guals afectats.

Tall del carrer de la Cort Reial, el dimecres 5 de maig, de 14 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 21. La circulació de vehicles es desviarà cap a la rambla de la Llibertat  i el carrer de l’Argenteria, invertint el sentit de la circulació.

Tall del carrer de les Ballesteries, el dijous 6 de maig, de 13 a 17 h. El motiu del tall és a causa dels muntatges de Temps de Flors. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer de l’Argenteria i la rambla de la Llibertat.

Tall del carrer de Santa Clara, els dies 5 i 6 de maig, d’11 h a 18 h. El motiu del tall és a causa del desmuntatge d’una bastida a l’alçada del número 54.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
FORD EXPLORER: Una bèstia sofisticada

FORD EXPLORER: Una bèstia sofisticada

Posterior
Afectacions circulatòries al Barri Vell amb motiu de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”

Afectacions circulatòries al Barri Vell amb motiu de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”

Del 3 al 20 de maig Amb motiu de “Girona, Temps de Flors

També et pot interessar
Total
0
Share