1. Home
  2. Actualitat
  3. Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona
Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

0
0

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per la pròxima setmana:

–      Tall del carrer dels Ciutadans, el dilluns 22 de febrer, de les 14.30 a les 17 h. El motiu del tall és a causa d’una descàrrega de mobiliari a l’alçada del número 11. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria. Es regularà l’accés als guals.

–      Tall del carrer del Portal Nou, el dilluns 22 de febrer, de les 8 a les 14 h. El motiu del tall és a causa d’una descàrrega de formigó a l’alçada del número 16.

–      Tall del carrer d’Àngel Marçà, el dilluns 22 de febrer, entre les 9 i les 17 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 2.

–      Tall del carrer de Santa Clara, entre la plaça de la Independència i el carrer de les Hortes, el dijous 25 de febrer, entre les 11 i les 14 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 49.

–      Tall del carrer de Francesc Rogés, el divendres 26 de febrer, de les 12 a les 15 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 21.

–       Tall del carrer de la Cort Reial, el divendres 26 de febrer, de les 16 a les 18 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 23. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria. Es regularà l’accés als guals.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *