Talls de circulació previstos per la pròxima setmana a Girona

Road worker and traffic sign with cones. 3d rendering.

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per la pròxima setmana:

–      Tall del carrer dels Ciutadans, el dilluns 22 de febrer, de les 14.30 a les 17 h. El motiu del tall és a causa d’una descàrrega de mobiliari a l’alçada del número 11. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria. Es regularà l’accés als guals.

–      Tall del carrer del Portal Nou, el dilluns 22 de febrer, de les 8 a les 14 h. El motiu del tall és a causa d’una descàrrega de formigó a l’alçada del número 16.

–      Tall del carrer d’Àngel Marçà, el dilluns 22 de febrer, entre les 9 i les 17 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 2.

–      Tall del carrer de Santa Clara, entre la plaça de la Independència i el carrer de les Hortes, el dijous 25 de febrer, entre les 11 i les 14 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 49.

–      Tall del carrer de Francesc Rogés, el divendres 26 de febrer, de les 12 a les 15 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 21.

–       Tall del carrer de la Cort Reial, el divendres 26 de febrer, de les 16 a les 18 h. El motiu del tall és a causa d’una mudança a l’alçada del número 23. La circulació de vehicles es desviarà per la rambla de la Llibertat i el carrer de l’Argenteria. Es regularà l’accés als guals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Girona estrena una nova estació de Girocleta al barri de Pedret

Girona estrena una nova estació de Girocleta al barri de Pedret

La posada en marxa d’aquesta parada coincideix amb la incorporació de 50 noves

Posterior
Cremen quatre cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde i el del seu fill

Cremen quatre cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde i el del seu fill

Un incendi al carrer Garriga de Palafrugell (Baix Empordà) va calcinar quatre

També et pot interessar
Total
0
Share