1. Home
  2. Actualitat
  3. Talls de circulació previstos
Talls de circulació previstos

Talls de circulació previstos

0
0

El dissabte 6 de juny, de 8 a 12 h

El dissabte 6 de juny, de 8 a 12 h, es tallaran dos carrils de la Gran Via de Jaume I, entre la rotonda de Ramon Folch i el carrer dels Artillers. El motiu del tall és a causa d’uns treballs amb una grua mòbil a l’alçada del número 16. S’habilitarà el doble sentit de circulació pels dos carrils restants.

 

Els dies 8, 9 i 10 de juny

Us informem dels talls de circulació previstos per la propera setmana:

  • Tall del carrer de Bonaventura Carreras i Peralta, el dilluns 8 de juny, de 8 a 14 h. El motiu del tall és a causa dels treballs de desembós amb un camió cisterna a l’alçada del número 4.
  • Tall de la pujada de Sant Martí, el dimarts 9 de juny, de 8 a 20 h. El motiu del tall és a causa d’uns treballs amb una grua mòbil a l’edifici de la Diputació.
  • Tall del carrer de les Ballesteries, el dimarts 9 de juny, de 14 a 17 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 21. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer de l’Argenteria i rambla de la Llibertat.
  • Tall de l’accés a la plaça de les Voltes d’en Roses, el dimecres 10 de juny, de 8 a 14 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres.
Font: Ajuntament de Girona

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *