Tecnologia de seguretat Head Up Display per no apartar mai la vista de la carretera

Des de fa més de 100 anys, la marca Citroën està compromesa amb la recerca i el desenvolupament de solucions tecnològiques que assisteixin a la persona que condueix amb l’objectiu d’oferir la màxima seguretat, millorar el seu confort i resultar pràctiques en l’ús quotidià. L’experiència acumulada i les competències desenvolupades per la marca han permès crear totes les tecnologies integrades en els actuals models Citroën.

Les tecnologies d’ajuda a la conducció dels models Citroën són solucions innovadores, intuïtives i útils en el dia a dia. Garanteixen seguretat i confort, permeten mantenir sempre l’atenció en la conducció i prevenen els regs d’accidents. Gràcies a aquesta funcionalitat, cada viatge es converteix en una experiència agradable, segura i sense preocupacions.

Head Up Display

Entre aquestes tecnologies es troba una important funció de seguretat, disponible per a diferents models de la gamma Citroën: el Head Up Display, un visor transparent retràctil on es projecten, en color, les principals informacions relatives a la conducció (velocitat, avisos de limitacions de velocitat i indicacions de el navegador, entre d’altres).

Situat a la part superior del quadre de comandament, entre el volant i el parabrisa, queda sempre en el camp visual de la persona que condueix, el que li permet consultar les informacions ràpidament sense necessitat d’apartar la vista de la carretera.

Quan la persona que està al volant ho desitgi, i simplement prement un botó, el Head Up Display es tanca i totes les informacions que oferia segueixen estant disponibles en la instrumentació principal del vehicle.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Tall de circulació al carrer de Santa Clara dilluns 14 setembre

Tall de circulació al carrer de Santa Clara dilluns 14 setembre

Dilluns 14 de setembre, de 14 a 16 h Avui, de 14 a 16 h, es tallarà el carrer de

Posterior
Talls de circulació previstos del 14 al 20 de setembre

Talls de circulació previstos del 14 al 20 de setembre

Dijous 17 de setembre, de 8 a 13 h El dijous 17 de setembre, de 8 a 13 h, es

També et pot interessar
Total
0
Share