1. Home
  2. Actualitat
  3. Tecnologia de seguretat Head Up Display per no apartar mai la vista de la carretera
Tecnologia de seguretat Head Up Display per no apartar mai la vista de la carretera

Tecnologia de seguretat Head Up Display per no apartar mai la vista de la carretera

0
0

Des de fa més de 100 anys, la marca Citroën està compromesa amb la recerca i el desenvolupament de solucions tecnològiques que assisteixin a la persona que condueix amb l’objectiu d’oferir la màxima seguretat, millorar el seu confort i resultar pràctiques en l’ús quotidià. L’experiència acumulada i les competències desenvolupades per la marca han permès crear totes les tecnologies integrades en els actuals models Citroën.

Les tecnologies d’ajuda a la conducció dels models Citroën són solucions innovadores, intuïtives i útils en el dia a dia. Garanteixen seguretat i confort, permeten mantenir sempre l’atenció en la conducció i prevenen els regs d’accidents. Gràcies a aquesta funcionalitat, cada viatge es converteix en una experiència agradable, segura i sense preocupacions.

Head Up Display

Entre aquestes tecnologies es troba una important funció de seguretat, disponible per a diferents models de la gamma Citroën: el Head Up Display, un visor transparent retràctil on es projecten, en color, les principals informacions relatives a la conducció (velocitat, avisos de limitacions de velocitat i indicacions de el navegador, entre d’altres).

Situat a la part superior del quadre de comandament, entre el volant i el parabrisa, queda sempre en el camp visual de la persona que condueix, el que li permet consultar les informacions ràpidament sense necessitat d’apartar la vista de la carretera.

Quan la persona que està al volant ho desitgi, i simplement prement un botó, el Head Up Display es tanca i totes les informacions que oferia segueixen estant disponibles en la instrumentació principal del vehicle.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *