1. Home
  2. Actualitat
  3. Tecnologia Noise Shield de Dunlop
Tecnologia Noise Shield de Dunlop

Tecnologia Noise Shield de Dunlop

0
0

Dunlop acaba d’anunciar el llançament d’una nova tecnologia dissenyada per reduir els nivells de soroll dins del vehicle quan es condueix.

Noise Shield

La tecnologia Noise Shield disminueix el soroll a l’interior del cotxe generat per la Cavitat de Ressonància del Pneumàtic (TCR, sigles en anglès). El soroll generat pel TCR és el resultat de la vibració de l’aire dins del pneumàtic quan roda per carretera, el que genera un soroll que es transmet a l’estructura interior del vehicle. La tecnologia Noise Shield de Dunlop, amb la seva avançada capa d’escuma dins del pneumàtic, ajuda a reduir aquesta vibració de l’aire.

Aquesta tecnologia esmorteeix el pic sonor de la TCR dins del propi pneumàtic que es redueix fins en 11 decibels, aconseguint una reducció del soroll interior de fins a 4 decibels, la qual cosa permet que la cabina del vehicle sigui més silenciosa dins d’un ampli rang de velocitats del vehicle.

Gràcies al fet que la seva estructura d’escuma avançada és molt lleugera, no afecta el rendiment en carretera del pneumàtic ni tampoc a les seves capacitat de velocitat.

L’escuma és una part  integrada en el pneumàtic que, amb un ús en circumstàncies normals, no perd la seva capacitat de reduir els nivells de soroll.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *