TEISA rep el Premi Pime de l’Any 2020 de Girona

L’oficina Smart Red del Banc Santander de Girona ha acollit l’acte d’entrega del Premi Pime de l’Any 2020 de la demarcació. El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha estat l’encarregat d’entregar el guardó a l’empresa banyolina TEISA  (Transports Elèctrics Interurbans SA).

Aquesta és la quarta edició del premi, que organitzen el Banc Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya, i que té com a objectiu reconèixer el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses, l’activitat de les quals és fonamental per a la creació de treball i riquesa.

En l’acte, a banda del president de la Diputació de Girona, també hi han participat el diputat Jordi Xargay; el director d’Empreses Cat del Banc Santander, Xavier Cañado, i el sotsdirector del Departament Internacional de la Cambra de Comerç d’Espanya, Rafael Hoyela, que ha fet la seva intervenció de manera telemàtica.

La Diputació de Girona ha tornat a formar part del jurat, com a representant de l’Administració local, juntament amb un representant de la delegació territorial del Banc Santander a Girona, un de la Cambra de Comerç d’Espanya i un de La Vanguardia, mitjà col·laborador.

En els criteris de valoració per premiar TEISA, s’han tingut en compte, entre d’altres, la creació de llocs de treball de qualitat, l’impuls en accions formatives per als empleats i en iniciatives d’innovació i digitalització i la seva internacionalització. TEISA, que enguany està celebrant el seu centenari, es va fundar el 13 de març del 1920 a Banyoles amb l’objectiu de millorar la societat en l’àmbit de la mobilitat i el transport.

En la seva intervenció, Miquel Noguer va destacar: «La pandèmia de la COVID-19 ha suposat un punt d’inflexió en les nostres vides i ens ha obligat a tots a reinventar-nos. I, en aquest sentit, està bé que la banca ajudi a tirar endavant les empreses i les pimes. Des de la Diputació, estem ara més que mai a disposició dels nostres clients, els ajuntaments. Ajudant els ajuntaments, ajudem cadascuna de les persones dels nostres pobles i ciutats».

Durant el primer trimestre del 2021, TEISA concorrerà al Premio Pyme del 2020, a escala estatal, juntament amb totes les empreses guanyadores del premi en la resta de províncies de l’Estat espanyol.

Quatre accèssits i una menció especial

L’acte també ha reconegut cinc empreses més de les comarques gironines, amb quatre accèssits i una menció especial per a la millor iniciativa en la lluita contra la COVID-19. Són les següents:

  • Premi a la internacionalització: Miquel Avícola SA (Palol de Revardit). El guardó l’ha entregat el diputat Jordi Xargay, que és alcalde del municipi del Pla de l’Estany.
  • Premi a la digitalització i la innovació: Lafcarr (Vilablareix).
  • Premi a la formació i ocupació laboral: PdePa Bakery (Lloret de Mar)
  • Premi a l’empresa responsable: LC Paper (Besalú)
  • Menció especial a la millor iniciativa en la lluita contra la COVID-19: Daife (Vall de Bianya). Aquesta distinció també l’ha entregat el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer.

En el Premi Pime de l’Any, hi han pogut concórrer les petites i mitjanes empreses de menys de 250 treballadors, amb una facturació anual inferior als 50 milions d’euros en l’exercici del 2019 i amb seu social a la demarcació.

Font: Diputació de Girona
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Lexus presenta a nivell mundial el nou UX 300e completament elèctric

Lexus presenta a nivell mundial el nou UX 300e completament elèctric

Com a primer model de producció sota el lema de “Lexus Electrified”,

Posterior
Toyota incrementa notablement la seva penetració en el mercat espanyol de la mà dels híbrids elèctrics

Toyota incrementa notablement la seva penetració en el mercat espanyol de la mà dels híbrids elèctrics

Toyota Espanya ha matriculat gairebé 50

També et pot interessar
Total
0
Share