1. Home
  2. Cotxes
  3. Tercera generació de l’Audi TT
Tercera generació de l’Audi TT

Tercera generació de l’Audi TT

0
0

L’Audi TT i l’Audi TTS es presenten com a primícia mundial al Saló de l’Automòbil de Ginebra. La tercera generació de l’esportiu compacte torna a ser captivadora, amb el seu disseny emocional i les seves qualitats dinàmiques. El nou TT Coupé es caracteritza per l’ús de tecnologies innovadores en el seu motor i en el seu quadre de comandaments, incloent l’Audi virtual cockpit.

Audi TT

Quan l’Audi TT de primera generació va arribar al mercat el 1998, va ser una revolució en disseny. Per a la tercera generació del TT, els dissenyadors d’Audi han retornat a moltes d’aquestes idees, situant-les en un nou context alhora dinàmic i diferent. El frontal del nou TT està dominat per unes línees horitzontals. La graella Singleframe és molt més ampla i plana. Els fars plans donen a la faç del nou TT un aspecte característic. Els conjunts Xenon són de sèrie, i Audi subministra opcionalment fars LED o amb la seva tecnologia precursora Audi Matrix LED, en què el feix de llum de carretera el componen múltiples LEDs controlats individualment. Els fars Matrix LED els componen 12 LEDs i inclouen una altra innovació Audi, els intermitents dinàmics, els elements dels quals llueixen seqüencialment en el sentit que marca el volant quan el conductor està girant.

Els enginyers d’Audi han aconseguit de nou reduir el pes en buit de l’Audi TT. La versió amb motor 2.0 TFSI del nou TT pesa només 1.230 kg, 50 kg menys que el seu antecessor. Audi ofereix el nou TT i TTS amb tres motors de quatre cilindres, tots ells amb turbocompresor i injecció directa. Quan el nou Audi TT arribi al mercat, el motor 2.0 TDI (184 CV i un consum de 4,2 l/100 km) estarà disponible amb canvi manual i tracció davantera. El motor 2.0 TFSI està disponible en versions de 230 CV (TT) i 310 CV (TTS).

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *