1. Home
  2. Actualitat
  3. Tesla inaugura el seu primer centre de servei a Catalunya
Tesla inaugura el seu primer centre de servei a Catalunya

Tesla inaugura el seu primer centre de servei a Catalunya

0
0
Foto: Tesla
Foto: Tesla

Tesla ha inaugurat el seu primer centre de servei a Catalunya, concretament a l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta primera localització permanent de la marca precedeix a les obertures de les botigues al centre de Madrid i Barcelona abans de final d’any.

El centre de servei de l’Hospitalet es troba a tan sols 10 minuts amb cotxe de l’aeroport del Prat i a una curta distància del centre de la ciutat comtal. Tesla dissenya, construeix, comercialitza i presta servei a tots els seus vehicles de manera independent, eliminant passos per tal que l’experiència del propietari sigui el més uniforme possible. A més, a diferència dels concessionaris tradicionals, la marca no fa servir els seus centres de servei o tallers com a centres de benefici. En el seu lloc, els vehicles de la companyia es beneficien de les actualitzacions de programari gratuïtes que, a més d’aportar noves característiques i funcionalitats al vehicle durant tota la seva vida, permeten a l’empresa diagnosticar i reparar molts problemes sense que el client hagi de dur el vehicle fins al centre de servei.

Assistència i venda

A l’Hospitalet Telsa ofereix assistència al vehcile i lliurement de cotxes i venda. La botiga mostra el Model S i el Model X, amb personal de l’equip de Tesla altament qualificat que ofereix als clients interessats informació, demostracions i proves de conducció dels vehicles elèctrics.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *