1. Home
  2. Actualitat
  3. Tesla no té cap intenció de fabricar a Paterna
Tesla no té cap intenció de fabricar a Paterna

Tesla no té cap intenció de fabricar a Paterna

0
0
La campanya impulsa l'enviament de cartes al CEO de Tesla
La campanya impulsa l’enviament de cartes al CEO de Tesla

Tesla no té cap intenció de fabricar cotxes fora dels Estats Units. El fabricant nord-americà ha respost a la campanya organitzada des de l’Estat Espanyol perquè s’instal·lés una fàbrica a la ciutat valenciana de Paterna.

Segons publica El Mundo el fet que el CEO de la companyia Elon Musk respongués a un usuari de Twitter amb un “Jo també t’estimo” en al·lusió a la campanya Spain Loves Tesla, va fer creure que l’empresa estava oberta a escoltar la iniciativa de diversos internautes espanyols. Al final, fonts de Tesla han descartat fabricar fora dels Estats Units.

Un grup d’amants de Tesla va crear una campanya perquè la fàbrica europea de la companyia s’instal·lés a la ciutat valenciana de Paterna. Mitjançant el conegut portal ForoCoches un grup d’usuaris es va organitzar per pressionar Tesla mitjançant el lema Spain Loves Tesla. La campanya ha tingut una enorme repercussió i ja ha recollit més de 10.000 firmes a través del portal Change.org. També té presència a xarxes socials com Twitter, Facebook i disposa d’un compte de Telegram.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *