1. Home
  2. Actualitat
  3. Texauto KIA Girona inaugura les noves instal·lacions de Fornells de la Selva
Texauto KIA Girona inaugura les noves instal·lacions de Fornells de la Selva

Texauto KIA Girona inaugura les noves instal·lacions de Fornells de la Selva

0
0

Texauto Kia Girona va organitzar, el passat 4 d’octubre, la inauguració de les seves noves instal·lacions, així com la presentació del nou Kia Ceed, aprofitant el seu recent trasllat a les noves infraestructures de Fornells de la Selva.

Entre els 300 assistents a l’acte podem destacar, el president de Kia Motors Iberia, el Sr. Yangseop Gihl, i el director general de Kia Motors Iberia, el Sr. Eduardo Divas, el Sr. Joan Teixidor director del concessionari Texauto Kia i l’Il·lm. Sr. Narcís Boschdemont i Esparraguera, alcalde de l’Ajuntament de Fornells de la Selva. 

LA INAGURACIÓ 

Una nit de sorpreses per a tots els convidats que varen assistir. Texauto Kia Girona va voler donar-li un valor afegit a l’acte, sempre respectant el protocol i la imatge de la marca, iniciant l’acte amb un descobriment de placa i discursos. Tot seguit els assistents varen poder gaudir d’una vetllada amena amb un show previ a la presentació del cotxe, música en directe, espectacle de maping i sorteig de premis, utilitzant un cotxe com a urna.


NOU KIA CEED
Ja en la seva tercera generació, el nou Kia Ceed, concebut, dissenyat, desenvolupat i fabricat a Europa, enforteix la presència de Kia en el segment C amb un disseny atlètic, noves i innovadores tecnologies i una conducció millorada.
El Ceed ocupa una posició destacada en la gamma de Kia, i és percebut pels clients com el vehicle de conducció més dinàmic i esportiu, a més de ser un dels més fiables, pràctics i reconeguts. Gràcies a una extensa gamma de producte, que va créixer amb l’arribada de les versions GT i GT-Line, el Kia Ceed representa un dels pilars de la marca.
Més baix, ample i amb una volada posterior més llarg que el del model al que reemplaça, la silueta amb un habitacle retardat del Ceed constitueix una expressió de maduresa atlètica. En l’habitacle, el Ceed és més ergonòmic que mai i està recobert amb materials de major qualitat per tota l’estada.
Les característiques de confort i estabilitat del nou model s’han afinat perquè el nou Ceed superi a l’anterior en termes de dinamisme i plaure de conducció. La innovació resideix en el cor del nou Kia Ceed, que s’ha convertit en el model de la seva classe més avançat tecnològicament.

Fotografies realitzades per Gerard Ventura

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *