1. Home
 2. Motos
 3. Torna el Trofeu Montesa
Torna el Trofeu Montesa

Torna el Trofeu Montesa

0
0

Trofeu Montesa

 

Després de la bona acollida de la passada edició, Montesa ha decidit reeditar el seu trofeu. Pensat per a tots els incondicionals de la marca, el Trofeu Montesa, constarà, de nou, de 4 curses: els 3 dies de Santigosa, els 2 dies d’Arinsal, els 2 dies de Vall de L “Ord i els 2 dies de Cabrianes.

Per participar-hi, només us heu d’inscriure en cadascuna de les curses programades amb un model Montesa. A més, tindreu els següents beneficis:

 • Participació en el sorteig final de premis (previst després de la finalització de l’última carrera), entre els quals destaca la cessió d’una Cota 4RT260.
 • Assistència Tècnica Montesa.
 • Obsequi personalitzat per a tots els inscrits.
 • Test de les noves Montesa Cota 4RT260 2015.

 

Com a novetat per a aquesta segona edició, en el Trofeu Montesa també s’hi podrà participar en qualitat de “seguidor”, una interessant opció pensada per a tots aquells que no prenen part activa en la competició i que vulguin gaudir d’una completa jornada de trial. Alhora, els “seguidors” també comptaran amb destacats beneficis com ara l’Assistència Tècnica Montesa, un obsequi personalitzat i l’oportunitat de fer un test  amb les noves Montesa Cota 4RT260 2015.

Cal destacar que la llicència federativa per participar en qualitat de “Seguidor” en les competicions incloses en el Trofeu Montesa és la llicència Social de la FCM (o equivalent), una fórmula econòmica de gaudir del trial amb familiars i amics.

Donat el caràcter no competitiu del Trofeu Montesa, tots els participants que s’hagin inscrit en un mínim de tres de les quatre curses que conformen el Trofeu Montesa, i amb independència dels resultats en la classificació, entraran en el sorteig dels següents premis ( sorteig en el qual no hi participaran els que s’hagin inscrit com a “seguidors”):

 • Primer premi: cessió completament gratuïta i durant un any d’una Montesa Cota 4RT260.
 • Segon premi: Un equip complet de la marca Hebo (casc, guants, samarreta i pantalons)
 • Tercer premi: Un kit de components de la marca S3.
 • Quart premi: Unes botes Alpinestars.
 • Cinquè premi: Un exemplar de l’exclusiu llibre “Montesa, The Art Gallery”.

Més informació: www.honda.es / http://www.honda-montesa.es/montesa/

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *