Torna “Expocasió” a Fornells de la Selva els dies 26, 27 i 28 d’abril

La fira serà en el carrer Pla de la Selva, darrere els concessionaris

Torna la fira de cotxes d’ocasió i KM 0 “Expocasió” al carrer Pla de la Selva a Fornells de la Selva (darrere els concessionaris) els dies 26, 27 i 28 d’abril. Aquest esdeveniment s’ha convertit en la Fira de Vehicle d’Ocasió més important de les comarques gironines els últims anys, i és una cita ineludible per a tots els amants dels automòbils i per a aquells que busquen l’oportunitat perfecta per adquirir un cotxe de gran qualitat a preus assequibles. També, hi haurà una gran varietat de furgonetes industrials, motos, autocaravanes i campers.

Cartell oficial d'”Expocasió” Fornells de la Selva 2024.

Aquest any, la seguretat privada no ha deixat a Fel Faixedas fer l’anunci, i el seu substitut ha sigut el seu amic i company Carles Xuriguera, qui també ens recomana assistir-hi. I com per a no recomanar-ho, ja que, en aquesta edició, “Expocasió” gaudirà la presència de cotxes, motos, furgonetes industrials, autocaravanes, i campers totalment revisats i garantits en un únic espai d’uns 12.000 metres quadrats d’exposició. Hi haurà una gran gamma de vehicles d’ocasió, KM0, gerència, gasolina, dièsel, híbrids i models elèctrics a uns preus inigualables.

Any rere any, “Expocasió” tanca les tres jornades amb el cartell d’èxit rotund. L’experiència acumulada els últims anys, com també la bona predisposició de tots els expositors, fan que aquesta fira hagi aconseguit vendre, cada any, més de 450 cotxes al llarg dels tres dies d’activitat. Els resultats confirmen que els organitzadors han trobat un format que funciona i engresca a la gent. El clar exemple és l’estrena de la versió de la fira a la Bisbal de l’Empordà el passat mes de setembre, on es va assolir una xifra de 160 vehicles venuts, més d’un 50% dels exposats.

Imatge d’arxiu d'”Expocasió” Fornells de la Selva.

A més, la celebració d’un esdeveniment d’aquest caire és una mostra clara de la consciència mediambiental de l’organització, l’Ajuntament de Fornells i tots els expositors i col·laboradors. A part de ser una oportunitat única per adquirir un cotxe de qualitat a un preu assequible, l’”Expocasió” de Fornells de la Selva promou la sostenibilitat en allargar la vida útil dels vehicles i reduir la petjada de carboni associada amb la fabricació de cotxes nous.

Imatge d’arxiu d'”Expocasió” Fornells de la Selva.

Recordem, “Expocasió” de Fornells de la Selva 2024 se celebra els dies divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 d’abril al carrer Pla de la Selva, darrere els concessionaris.

Imatge d’arxiu d'”Expocasió” Fornells de la Selva.

Text: Roger Amores

Total
0
Shares
Anterior
Tots els motius que obstaculitzen el fitxatge de Carlos Sainz per Red Bull

Tots els motius que obstaculitzen el fitxatge de Carlos Sainz per Red Bull

Els austríacs de moment no han arribat a un acord amb el pilot madrileny

Posterior
KTM prepara per Jerez la primera victòria de Pedro Acosta a MotoGP

KTM prepara per Jerez la primera victòria de Pedro Acosta a MotoGP

Si obté el triomf, serà el pilot més jove en tota la història de MotoGP a fer-ho

També et pot interessar
Total
0
Share