Torna Expocasió Girona els dies 17, 18 i 19 de setembre a Fornells de la Selva

Aquest any també hi haurà una àmplia gamma de vehicles híbrids i elèctrics

Els dies 17, 18 i 19 de setembre del 2021 se celebrarà una nova edició d’Expocasió Girona, la fira del vehicle d’ocasió i seminou a Fornells de la Selva.

Després de dos anys de no poder fer la fira a causa de la pandèmia (la última va ser l’edició especial KM 0 el setembre de 2019, tot i que es va realitzar una edició “confinada” el juny de 2020 on cada expositor oferia les seves ofertes a les seves instal.lacions) aquest any es torna a fer al mateix lloc de sempre: al polígon Pla de la Seva de Fornells de la Selva.

Amb una superfície total d’uns 12.000 m2, els visitants trobaran una àmplia oferta de cotxes, furgonetes i motos d’ocasió, seminous, gerència i de km 0. A més, aquest any el visitant també trobarà una àmplia gamma de vehicles híbrids, híbrids endollables i elèctrics. D’aquesta manera el públic assistent tindrà en un sol espai tots els models d’automoció existents del mercat per poder comparar, preguntar dubtes i triar la millor opció que s’adeqüi a les seves necessitats.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fornells de la Selva, més de 460 cotxes i 150 motos estaran en exposició i venda, la majoria amb promocions i ofertes que ofereixen els expositors presents -la majoria, concessionaris oficials-, la qual cosa representa una garantia en el tracte i en el servei de postvenda. Tots els vehicles estaran revisats i garantits.

Degut a la paralització d’entregues de cotxes a nivell mundial que està patint el sector, és una bona oportunitat per trobar grans descomptes en els vehicles en estoc i, sobretot, entregues immediates.

L’entrada és gratuïta i l’horari d’obertura al públic és de 10 a 20 h.

Tot i ésser un espai exterior molt gran, l’Ajuntament recomana l’ús de la mascareta i els expositors es comprometen a tenir desinfectats tots els vehicles, mantenir la distància de seguretat i, en definitiva, complir amb les mesures sanitàries existents al moment.

Durant el primer trimestre de 2019 les vendes de cotxes d’ocasió a Espanya han arribat a les 498.830 unitats, un 3,2% més que en el mateix període de l’exercici anterior.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Kia EV6: Avançat al seu temps

Kia EV6: Avançat al seu temps

Al·lucinant, veritat?

Posterior
I Clàssic Alt Empordà

I Clàssic Alt Empordà

Aquest dissabte 4 de setembre és celebrarà a la població de Palau Saverdera de

També et pot interessar
Total
0
Share