1. Home
  2. Actualitat
  3. Torna Expocasió Girona els dies 7, 8 i 9 de juny a Fornells de la Selva
Torna Expocasió Girona els dies 7, 8 i 9 de juny a Fornells de la Selva

Torna Expocasió Girona els dies 7, 8 i 9 de juny a Fornells de la Selva

0
0

Els dies 7, 8 i 9 de juny del 2019 se celebrarà l’11a edició d’Expocasió Girona, la fira del vehicle d’ocasió a Fornells de la Selva. La fira canvia de lloc respecte a l’any passat i es realitzarà al carrer Pla de la Seva, un espai molt més gran, el mateix on es va realitzar la Fira de Km0 el passat mes de setembre (darrera la zona dels concessionaris). Enguany, participen en la fira 15 expositors de cotxes, 4 de motos i, com a novetat, hi haurà 1 expositor de quads i buguis i també una zona destinada a autocaravanes.

Amb una superfície total d’uns 10.000 m2, els visitants trobaran una àmplia oferta de cotxes, furgonetes, motos, autocaravanes i quads d’ocasió i seminous. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fornells de la Selva, més de 460 cotxes i 150 motos estaran en exposició i venda, la majoria amb promocions i ofertes que ofereixen els expositors presents -la majoria, concessionaris oficials-, la qual cosa representa una garantia en el tracte i en el servei de postvenda. Tots els vehicles estaran revisats i garantits.

L’entrada és gratuïta i l’horari d’obertura al públic és de 10 a 20h. A més, hi haurà una zona de bar. El dissabte al matí hi haurà una concentració de Harley-Davidson i el diumenge de 9,30 a 13.30 hi haurà una concentració de cotxes clàssics a càrrec de l’Associació Avall, i s’espera que hi hagi més activitats i sorpreses.

 


https://bit.ly/2MFL4ZI

El mercat d’ocasió

El cotxe d’ocasió continua sent la primera opció de compra per la majoria dels conductors espanyols. Amb una relació superior a 1,5 vehicles d’ocasió venuts per cada cotxe nou matriculat, el sector del vehicle d’ocasió gaudeix d’una salut excel·lent en el mercat espanyol. Els cotxes seminous amb una edat compresa entre 0 i 3 anys són els que més creixement estan experimentant en els últims temps, segons les dades de la consultora MSI per a la patronal dels concessionaris Faconauto.

Durant el primer trimestre de 2019 les vendes de cotxes d’ocasió a Espanya han arribat a les 498.830 unitats, un 3,2% més que en el mateix període de l’exercici anterior.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *