Expocasió Girona “a casa”

Expocasió Girona és la Fira del Vehicle d’Ocasió, KM 0 i Gerència més important de les comarques gironines. L’any 2019 es varen vendre més de 400 cotxes i 45 motos durant tres dies a la seva ubicació habitual, al polígon Pla de la Seva de Fornells de la Selva (darrera els concessionaris).

Enguany, degut a la pandèmia del Covid-19, no s’ha pogut celebrar en el seu format tradicional, però les ganes i la unió dels diferents participants ha fet que Expocasió Girona es celebri a les instal·lacions de cada expositor. D’aquesta manera es podrà garantir les mesures de seguretat i higiene i els participants poden oferir al públic les millors ofertes i descomptes disponibles degut a l’acumulació d’estoc que han tingut durant aquests dies de confinament. Al fer-ho cadascú a les seves instal·lacions també permet allargar els dies de la fira que es farà del 8 al 20 de juny en horari comecial.

Per saber quines empreses participen a l’edició d’aquest any s’ha creat una página web www.expocasio.cat on hi ha el llistat dels participants i una mostra del producte que trobaran a les seves instal·lacions, a banda dels descomptes especials i facilitats de pagament que puguin oferir durant aquests dies.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Talls de circulació al carrer de Santa Clara

Talls de circulació al carrer de Santa Clara

El dijous 4 de juny, de 8 a 14 h El dijous 4 de juny, de 8 a 14 h, es tallarà el

Posterior
Una millora integral, Kia Niro PHEV

Una millora integral, Kia Niro PHEV

La versió híbrida endollable del Kia Niro adopta múltiples millores, centrades

També et pot interessar
Total
0
Share