1. Home
  2. Actualitat
  3. Expocasió Girona “a casa”
Expocasió Girona “a casa”

Expocasió Girona “a casa”

0
1

Expocasió Girona és la Fira del Vehicle d’Ocasió, KM 0 i Gerència més important de les comarques gironines. L’any 2019 es varen vendre més de 400 cotxes i 45 motos durant tres dies a la seva ubicació habitual, al polígon Pla de la Seva de Fornells de la Selva (darrera els concessionaris).

Enguany, degut a la pandèmia del Covid-19, no s’ha pogut celebrar en el seu format tradicional, però les ganes i la unió dels diferents participants ha fet que Expocasió Girona es celebri a les instal·lacions de cada expositor. D’aquesta manera es podrà garantir les mesures de seguretat i higiene i els participants poden oferir al públic les millors ofertes i descomptes disponibles degut a l’acumulació d’estoc que han tingut durant aquests dies de confinament. Al fer-ho cadascú a les seves instal·lacions també permet allargar els dies de la fira que es farà del 8 al 20 de juny en horari comecial.

Per saber quines empreses participen a l’edició d’aquest any s’ha creat una página web www.expocasio.cat on hi ha el llistat dels participants i una mostra del producte que trobaran a les seves instal·lacions, a banda dels descomptes especials i facilitats de pagament que puguin oferir durant aquests dies.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *