1. Home
  2. Actualitat
  3. Torna la FurgoVolkswagen a la Costa Brava
Torna la FurgoVolkswagen a la Costa Brava

Torna la FurgoVolkswagen a la Costa Brava

0
0

El proper mes de juny torna la FurgoVolkswagen, que enguany celebra la seva tretzena edició. El càmping La balena alegre de Sant Pere Pescador acollirà aquesta trobada que reunirà a la Costa Brava a amants de la marca arribats de tot Europa disposats a gaudir d’un cap de setmana en què el sol i la platja compartiran protagonisme amb les furgonetes Volkswagen.

Cartell de la FurgoVolkswagen
Cartell de la FurgoVolkswagen

Volkswagen Vehicles Comercials ja ha obert les inscripcions de la FurgoVolkswagen 2016. Com cada any, es reuniran milers de fans arribats des de diversos punts d’Europa per gaudir de la concentració de furgonetes Volkswagen més multitudinària que se celebra a l’Estat Espanyol.

Un programa ple d’actes

Volkswagen Vehicles Comercials ha organitzat un complet programa en què no faltaran la foto de família, la barbacoa a la platja, la desfilada de furgos per l’Escala o el concurs de disfresses, que enguany pical’ullet a les famílies ja que la temàtica gira al voltant de les pel·lícules de dibuixos animats.

Per als més petits, Volkswagen Vehicles Comercials ha organitzat un taller de globoflèxia que se suma a altres activitats com tallers de maquillatge, espectacles de màgia o llits elàstics, ja presents en edicions anteriors.

En el cas dels adults, podran realitzar els test drive que la marca posa a la seva disposició. Els assistents a la concentració tindran l’oportunitat de conduir els últims models 4Motion de la marca com el Califòrnia, el Caddy Outdoor o el Multivan Outdoor.

Milers d’aficionats a 13 anys

Després de 13 anys d’història, la passada edició van ser més de 3.000 aficionats i 647 furgonetes dels que es van donar cita a Sant Pere Pescador.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *