1. Home
  2. Actualitat
  3. Torna el World RX al Circuit de Catalunya
Torna el World RX al Circuit de Catalunya

Torna el World RX al Circuit de Catalunya

0
0

El Circuit de Barcelona-Catalunya acull aquest cap de setmana una nova prova del WorldRX. Un campionat que arriba a Catalunya per segon any consecutiu i que és considerat com un dels que més creix a nivell mundial.

Peter Solbert, el darrer campió. (Foto: WorldRX)
Peter Solbert, el darrer campió. (Foto: WorldRX)

Mostra d’això són els 10 títols de WRC, els 3 de DTM i les diverses medalles dels X-Games que se sumen entre els pilots que participen en aquest Campionat. Hi ha noms tant solvents com Petter Solberg, Sébastian Loeb, Ken Block o Timmy Hansen, entre d’altres.

Supercars de 600 cavalls

Els propers 17 i 18 de setembre els Supercars, que són cotxes amb 600cv i que arriben als 0-100km/h en 1.9 segons, rugiran en el traçat situat a la zona de l’estadi del Circuit de Barcelona-Catalunya. Allà es va crear l’any passat la pista per al ral·licross, que combina un 60% d’asfalt amb un 40% de terra, amb un salt i la important peculiaritat d’aquesta modalitat, un joker lap, un tram afegit que tots els pilots han de completar un cop a cada cursa.

Es preveu que al llarg del cap de setmana, els assistents podran gaudir de més de 80 carreres diferents.

Un campionat que va començar a Portugal

El campionat va començar el 16 d’abril passat al circuit de Montealegre, a Portugal. Un total de 23 Supercars prenen la sortida en les diferents etapes, que es poden seguir a través del canal d’esports de Televisió de Catalunya, Esport 3.

Després de l’etapa barcelonina els pilots passaran per Lituania, Alemanya i Argentina.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *