1. Home
  2. Actualitat
  3. Torroella demana que s’apliqui ja el pla anti-cues

Torroella demana que s’apliqui ja el pla anti-cues

0
0

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí demana al Departament de Territori i el Servei Català de Trànsit que apliquin ja el pla anti-cues que es van comprometre a aplicar el passat mes de febrer. El consistori està neguitós perquè encara no s’ha fet cap de les accions previstes en un termini de 4 anys.

El mes de febrer passat el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va comprometre’s davant d’una vintena d’alcaldes del Baix Ter a millorar la deficient xarxa viària de la zona i un dels punts centrals era establir mecanismes per minimitzar les cues que cada estiu es produeixen a l’entrada de Torroella de Montgrí.

Malgrat que no es contempla la construcció de cap variant sí que es va oferir col·locar una millor senyalització que desviés aquells vehicles que no volen entrar a Torroella per altres vies alternatives i així s’esponjaria l’entrada del poble.

Segons informa TV Costa Brava, passat mig any d’aquelles propostes el més calent és a l’aigüera i encara no s’ha fet res tot i que l’Alcalde, Josep Maria Rufí, segueix confiant en la paraula del Conseller.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *