1. Home
  2. Actualitat
  3. Torrot triplica la facturació i duplica la producció
Torrot triplica la facturació i duplica la producció

Torrot triplica la facturació i duplica la producció

0
0

Torrot va triplicar el 2017 la seva facturació i va duplicar els guanys. L’empresa va facturar 39,3 milions d’euros amb una producció de 9.902 vehicles.

Segons recull l’ACN la clau d’aquestes xifres de negoci és l’aposta per la mobilitat sostenible que ha convertit l’empresa en líder del sector a Europa en vehicles de dues i tres rodes.

Refundació

El fundador de la nova Torrot, Iván Contreras, ressalta  en declaracions a l’agència pública de notícies que la nova empresa ofereix “dispositius tecnològics d’alt nivell, plataformes de mobilitat personal, sostenible i interconnectada”. Precisament, part de la proposta passa pels dispositius mòbils com enllaç entre vehicles i usuaris.

L’àrea de negoci encarregada de desenvolupaments tecnològics, Torrot Tech, s’ha consolidat en el seu primer any sencer de funcionament. El 2017, aquesta divisió va facturar 2,09 milions d’euros. Això suposa que 1 de cada 20 euros de la facturació de Torrot hagin vingut d’aquesta àrea.

La ‘Muvi’, líder

Si a nivell global l’aposta és pels vehicles sostenibles, l’estrella en concret d’aquesta aposta és la motocicleta elèctrica Muvi.  El model de la companyia té sortida al mercat especialment per a flotes d’empreses de repartiment i de ‘motosharing’. En aquesta última modalitat, al global de l’Estat s’han venut ‘Muvis’ a dotze ciutats. A l’exterior, aquest aparell es pot veure a llocs com Brussel·les, Berlín o Düsseldorf.

Actualment, la companyia està treballant per créixer als Estats Units. La primera ciutat on s’ha desplegat el model Muvi és Atlanta.

Nous llançaments

Els resultats empresarials animen a Torrot a seguir creixent amb nous models i una nova fàbrica.

La primera novetat és el velocípede, un vehicle elèctric de tres rodes amb dos models diferents. També es desenvoluparà el ‘cargo’, que incorporarà un maletí a darrere per transportar objectes. Aquest llançament està pensat com a vehicle de flota de missatgeria de menjar o altres productes. Finalment, el 2018 esperen llançar al mercat un biplaça, amb espai cobert per a dues persones on no farà falta posar els peus a terra ni demanar cinturó de seguretat.

Torrot ha llençat també al mercat el Movak, un equivalent a la gamma SUV dels vehicles però amb motocicleta i que incorpora característiques per conduir ja sigui per ciutat com per camp.

A finals d’any, està previst que Torrot obri una nova fàbrica a Cadis.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *