1. Home
  2. Actualitat
  3. Tots els concessionaris poden obrir des d’avui independentment de la fase en què estigui el seu territori
Tots els concessionaris poden obrir des d’avui independentment de la fase en què estigui el seu territori

Tots els concessionaris poden obrir des d’avui independentment de la fase en què estigui el seu territori

0
0

Tampoc es té en compte la seva mida, però tothom ho ha de fer amb cita prèvia

Tots els concessionaris del territori nacional poden obrir al públic a partir d’aquest matí mitjançant cita prèvia, independentment de la seva superfície o de la fase en la qual es trobi la seva província o comunitat autònoma, equiparant-se així la fase 0 a la fase I. Així es reb l’ordre Ministerial 414/2020 publicat al BOE i que estableix les directrius per a l’obertura dels concessionaris a les cadenes en la desescalada.

Més enllà de les novetats legislatives, la patronal sectorial, Faconauto, recorda que als concessionaris s’aplica el protocol de protecció i prevenció que s’ha elaborat juntament amb Anfac, Sernauto, UGT-Fica i CC.OO, amb la supervisió del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i amb el vistiplau del Ministeri de Sanitat.

Afegit a aquest protocol, Faconauto ha creat el segell “Concessionari protegit davant COVID-19”, que mostra el compromís dels concessionaris d’adoptar les mesures necessàries en les seves instal·lacions i vehicles per a generar confiança i seguretat a clients i empleats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *