1. Home
  2. Actualitat
  3. Tots els dimecres, GT Driving Experience al Circuit de Barcelona-Catalunya
Tots els dimecres, GT Driving Experience al Circuit de Barcelona-Catalunya

Tots els dimecres, GT Driving Experience al Circuit de Barcelona-Catalunya

0
0

Fins fa poc, gaudir d’una experiència al volant d’un cotxe d’altes prestacions al Circuit de Barcelona-Catalunya només era possible fer-ho en cap de setmana. A partir d’ara, amb el GT Driving Experience, el Circuit ofereix la possibilitat de rodar al volant d’un GT qualsevol dimecres de l’any.

Driving_experience_1

El GT Driving Experience proposa dues modalitats: d’una banda, l’experiència de pilotatge de tres voltes sobre el traçat Gran Premi del Circuit de 4.727 metres amb un GT (13:00-14:00); i d’altra banda, un complet programa que inclou una visita guiada per les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya (11:45-12:45), tres voltes al traçat Gran Premi del Circuit amb un GT (13:00-14:00) i un dinar al Restaurant Paddock del Circuit (14:15-15:30).

Amb aquesta activitat, tant els particulars com les empreses tindran una bona oportunitat per a gaudir d’una autèntica experiència de conducció sobre la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya, escenari del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 (9-11 de maig) i del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ (13-15 de juny), entre altres prestigiosos campionats.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *