Toyota bZ4X: El punt d’inflexió

Avui he vingut fins a Toyota Japand 21, del Grup Andreu, per recollir l’últim i més impressionant membre de la família Toyota: el bZ4X. Un model que significa, com cap, que el futur de la mobilitat elèctrica ha arribat. I és que aquest bZ4X combina un rendiment excepcional, un disseny elegant i trencador i tecnologia d’última generació per oferir una experiència de conducció única.

I és que aquest bZ4X és un Toyota que gaudeix d’una aurèola realment especial. El disseny és molt avantguardista i aerodinàmic i capta l’atenció de la gent vagis on vagis. Les seves línies elegants, la graella futurista i els detalls esculpits arreu generen una aparença sofisticada que emana la visió de Toyota per al futur de la mobilitat.

I, per si fos poc, a banda de disseny i d’un interior súper ampli, replet de qualitat i sobrietat a parts iguales, disposa d’un avançat sistema d’info entreteniment pensat en la connectivitat contínua, i característiques de seguretat d’última generació per oferir-te tranquil·litat i seguretat en tot moment.

Al volant

Imagina’t conduint silenciosament pels carrers i les carreteres, sense emetre emissions contaminants i sentint, tota l’estona, “la potència”. La potència d’un sistema motriu de 204 CV i 336 Nm de parell de gran acceleració, amb autonomia impressionant, de fins a 470 kms amb la bateria a ple rendiment, i sabent, a més, que estàs contribuint a preservar el planeta per les properes generacions.

Amb un tacte de comandaments marca de la casa i un posició elevada i de bona visibilitat, el bZ4X es mostra ferm, estable i generant molta confiança en tot moment i tot tipus de vies. La suspensió filtra molt bé, manté equilibrada la carrosseria i pot oferir esportivitat si és que, realment, en tens ganes.

I bé. Què? Estàs llest per formar part de la revolució elèctrica de la mà de Toyota i el seu bZ4X? Ara. Ja no tens excusa. I és que el futur no està més enllà. Està aquí mateix. Només et cal fer el pas i descobrir-la per tu mateix. T’hi apuntes?

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Verstappen en mode cicló a Canadà

Verstappen en mode cicló a Canadà

Text: Albert Alsina / Fotos: Pirelli (Andy Hone / LAT Images) El triomf de

Posterior
Volkswagen Amarok: Màxima versatilitat i robustesa

Volkswagen Amarok: Màxima versatilitat i robustesa

El Amarok d’entrada té els para-xocs negres, llandes d’acer de 16″

També et pot interessar
Total
0
Share